Ние от Профил Груп се стремим да предложим комплексна услуга на нашите клиенти. Освен врати, прозорци, щори, сенници, парапети и облицовки, при нас ще откриете душ кабини, охранителни ролетки, топлоизолация, строителни материали и всичко на принципа – от едно място на по-добра цена. Така ви спестяваме време, главоболие и излишни средства. Разгледайте богатата палитра от продукти, които можем да проектираме, изработим, доставим и монтираме за вас.

Нашите продукти

PVC и алуминиева дограма

Продукти 1

Произвеждаме 5 и 6 камерни PVC системи Salamander и 4, 5 и 6 камерна дограма от Profilink. Предлагаме гръцка алуминиева дограма, качествени стъклопакети, висок клас обков за дограма и много аксесоари и екстри.

Интериорни и блиндирани врати

Продукти 2

Предлагаме богато разнообразие от качествени интериорни врати с марката Classen. От нас може да закупите блиндирани врати Solid, както и стъклени, алуминиеви, метални, PVC врати и противопожарни за всяка нужда.

Щори вътрешни и външни

Продукти 3

Можем да ви помогнем при избора на венециански хоризонтални щори, вертикални и римски щори, плисе и дървени щори, както и външни алуминиеви ламелни щори и външно ролетни щори. Попитай за електроника.

Дървена дограма

Продукти 4

Дървена дограма от най-висок клас в своето портфолио, а именно прозорци от масивно естествено дърво с произход Германия сертифицирани от Münchinger. Дограмата е от тройно слепена масивна дървесина.

Капаци за прозорци

Продукти 5

Профил Груп произвежда капаци за дограма от устойчив на удар и атмосферни въздействия алуминий, който гарантира висока надеждност, перфектна слънцезащита и допълнителна сигурност.

PVC и Ал входни врати

Продукти 6

Входни врати с материали само на утвърдени за бранша марки и системи. При производството на входни врати спазваме всички модни тенденции без да правим компромис с техническите изисквания за качество.

Стъклени врати и витрини

Продукти 7

Стъклени врати се използват навсякъде в нашето ежедневие и все повече изместват стандартните алуминиеви и дървени врати. Придават много изискан и елегантен вид на помещението.

Противопожарни врати

Продукти 8

Противопожарните врати са италиански и са подходящи за Вашето котелно, помпена станция или общи помещения със сертификат за граница на устойчивост на горене в 3 диапазона – до 60 мин., до 90 мин. и до 120 мин.

Аксесоари за дограма

Продукти 9

За допълнителен комфорт и удобство в домът Ви и по-елегантен и завършен вид на прозореца, могат да се поставят вътрешни ПВЦ подпрозоречни первази, комарници и противовзломни райбери.

Алуминиеви и стъклени парапети

Продукти 10

Предлагаме три основни групи системи за парапет – алуминиев, стъклен и иноксов. Те позволяват направата на различни по вид и предназначение парапети. Системите са на сглобки и се проектират по желание на клиента.

Плъзгащи конструкции

Продукти 11

Различните плъзгащи конструкции позволяват остъкляване на голямо пространство и правят използваема по-голяма част от помещението. Подходящи са при остъкляване на голяма дневна, тераси, веранди, заведения и други.

Охранителни ролетки

Продукти 12

Охранителните ролетки са изработени от поцинкована ламарина с прахово полимерно покритие, като могат да бъдат плътни или перфорирани с произволни отвори и различна конфигурация според вашите изисквания.

Сенници и тенти

Продукти 13

Сенник или тента имат не само задачата да ви предпазят от слънце или дъжд, но са и част от архитектурния щрих на Вашата фасада. Сенник за балкон, веранда, ветроупорни завеси, тента за ресторант или лятна кухня и други.

Душ кабини и паравани за баня

Продукти 14

Душ кабината е висок клас интериорно решение и модерен завършек на всяка баня.  Модерна и изчистена визия, усещане за комфорт и почти незабележими са душ кабини и паравани за баня от стъкло от Профил Груп.

Стъклопакети и стъкла

Продукти 15

Стъклопакетите могат да бъдат в различни конфигурации в зависимост от желанието на клиента и от търсения ефект. Ние ще ви предложим оптималните варианти, както от естетична, така и от практична гледна точка.

Козирки и навеси

Продукти 16

Предпазете се от лошото време с козирка за врата и прозорец или навес за балкон от Профил Груп. Различните модели включват стъклена козирка, покрив с поликарбонат или плексиглас, ламарина, бонд и др.

Топлоизолация и услуги

Продукти 17

Ние сме производители на дограма и входни врати с богат опит. Предлагаме също качествена топлоизолация и саниране на къщи и сгради, подмазване и обръщане на дограма, вътрешно и външно боядисване и други.

Материали и бои

Продукти 18

При нас ще намерите всички материали за вашия ремонт – ВиК, електроматериали и кабели, бои и латекси, лакове, санитарна керамика, смесители. Разполагаме с над 15 000 артикула за по-добър интериор и екстериор.