Материали и бои 1

Понастоящем, Профил Груп разполага с добре развита мрежа магазини за строителни материали и стоки за дома. При нас ще откриете всичко необходимо за строителството и ремонта на конкурентни цени. Предлагаме изключително широк диапазон продукти – бои и лакове, кабели и електро материали, смесители за баня и кухня, заключващи системи и обков, водопроводни части и други. Наши партньори са само доказани имена в бранша – Ideal Standart, Legrand, Ceresit, Mauer Locking Systems и други.

В допълнение, Профил Груп има собствен внос от Чехия на бояджийски аксесоари и инструменти и от Италия на водопроводна арматура.

Най-голямата ни гордост е представителството ни на латекси и бои – Chrotex Гърция. Вече дълги години сме представители на марката, която с времето се превърна във синоним на качество. В този сегмент на търговската ни дейност сме познати на пазара с марката Латекс бг.

www.latex.bg

PDF


Материали и бои 2
  • Латекс без тежки метали и вредни вещества

Материали и бои 3
  • Латекс безвреден за здравето – подходящ за детска стая

Материали и бои 4
Материали и бои 5

Отличителен знак за висок клас интериорни и екстериорни латекси и бои е богатата палитра цветове над 25 000 цвята, екологичният състав на продуктите, високоякостното миещо се покритие на латекса, неизбледняващи с времето цветове.

Множество клиенти се довериха на продуктите ни и много от тях се връщат отново. Портфолиото от клиенти на Профил Груп включва, както частни клиенти и домакинства, така и строителни фирми и бояджийски бригади. Множество домове и сгради са оцветени и обновени с гръцки латекс Хротекс.

Топ продукти


Латекс Екстра за вътрешно


Материали и бои 6

Латекс Артекс екологично чист


Материали и бои 7

Латекс Фунгитекс антибактериален


Материали и бои 8

Латекс Артакрил фасаден за външно


Материали и бои 9

Грунд Примекс за стени преди латекс


Материали и бои 10

Гръцкият цветен латекс Хротекс придава голяма доза стил и настроение на всеки интериор и екстериор. Външните Фасадни бои и латекси са устойчиви на агресивни атмосферни влияния – висока влажност, ниски / високи температури, силно устойчив на солен въздух.  Вътрешният латекс е на водна основа и е екологично чист и безвреден за здравето. Подходящ е за всякакви стаи включително и за спалня. Предлагаме специална серия интериорен латекс Артекс ЕКО, който се препоръчва за детски стаи, за жилища с малки деца и майки в бременност. Водният състав в боята по никакъв начин обаче не влияе на качеството и здравината. След пълно изсъхване на латекса той образува еластичен сатенен филм, който прави латекса миещ се и устойчив на надраскване.

Благодарение на този сатенен филм на пипане латекса наподобява усещането за допир на кожа и именно този най-горен устойчив слой на латекс Хротекс допринася за издръжливостта му на влажен и солен климат какъвто е в Гърция. Този най-горен финален здрав филм или покритие се дължи на специалните смоли и лепила на водна основа в латекса.

Богато разнообразие за всяка нужда


Материали и бои 11

Профил Груп предлага пълната гама продукти на гръцката марка. В търговската си мрежа разполагаме със собствени системи за оцветяване на латекс на момента. Цветните бои и латекси се тонират машинно за изключителна точност на цвета и минимизиране на грешките посредством тонираща система на Chrotex.

Ние можем да оцветил латекс, фасадна боя или висококачествена боя с гланц или матова във всички цветове по РАЛ.

Боите осигуряват отлична матова повърхност с цветове устойчиви на изсветляване. Високата й покривна способност, комбинирана с конкурентна цена правят ХРОТЕКС идеално решение за дома, офиса, ресторанта и други.

Предимства на Хротекс


  • Наложен на пазара продукт и разпознаваема марка

  • Богато разнообразие на интериорни и екстериорни решения

  • Голяма покривност на латекса

  • Приятна сатинирана повърхност след изсъхване

  • Латекса не си променя цвета

  • Палитра от над 25 000 цвята

  • Конкурентна цена

  • Латекса е безвреден за здравето – не съдържа метали, подходящ е за малки деца и детски стаи

  • Устойчив е на агресивни климатични въздействия в това число солен въздух

  • 100 % миещ се след пълно изсъхване без да остават следи

  • Латекси хротекс се тонират на момента на поръчката

  • Специален антибактериален гръцки латекс подходящ за бани

  • Издържа на директно обливане с вода

Цени на латекси и бои


Цената се определя в зависимост от това какъв е цвета. Във всеки цвят се влага различно количество и различен по цвят пигмент /оцветител/.  Има цветове получаващи се от само няколко капки до такива с до няколко ml. На практика количеството пигмент в общи линии определя крайната цена. Факт е, че цените на латекс хротекс са сравнително ниски за високият клас бои в който се намира и конкурира доста добре останалите – Sikkens, Oikos, Benjamin Moore. Потвърждение за атрактивните цени и високото качество са множеството спечелени постоянни клиенти на Профил Груп.

Изберете цвят и ние ще дадем цена на момента.

Материали и бои 12

Примерни идеи за цветови комбинации


По-долу Ви показваме някои примерни цветови комбинации на цветен латекс Хротекс. В показаните цветове е възможно да бъде оцветен латекс за вътрешно, латекс за външно (фасаден), емайл лакови бои на водна основа и на алкидна основа. Това е малка част от възможностите ни за оцветяване на различни цветове латекси. По-детайлни каталози и можете да разгледате на място в нашите магазини или на:  www.latex.bg   /  www.chrotex.gr

Материали и бои 13
Материали и бои 14
Материали и бои 15
Материали и бои 16
Материали и бои 17
Материали и бои 18
Материали и бои 19
Материали и бои 20
Материали и бои 21
Материали и бои 22
Материали и бои 23
Материали и бои 24
Материали и бои 25
Материали и бои 26
Материали и бои 27
Материали и бои 28