Стъклени врати и витрини 1

Стъклени врати се използват навсякъде в нашето ежедневие и все повече изместват стандартните интериорни алуминиеви и дървени врати. Придават много изискан и елегантен вид на помещението. Стъклените врати намират широко приложение в дома, офиса, магазина, хотела.

Ние в Профил Груп произвеждаме голяма гама от стъклени врати и имаме богат опит в тази област. Предлагаме различни видове стъкла и много модели иноксови дръжки. Изработваме стъкла с рисунки чрез матиране на стъклото и можем да предложим направа на фирмено лого върху стъклената врата за офиса или спа център. За дома предлагаме красиви декори с флора и фауна, като например цвете, дърво и други.

Стъклените врати могат да се отварят на панти, чрез подов автомат или да са плъзгащи се, като решение за заключване имаме за всеки модел.

Стъклени врати и витрини 2
Стъклени врати и витрини 3
Стъклени врати и витрини 4
Стъклени врати и витрини 5

Интериорна стъклена врата НА ПАНТИ. Изискано интериорно решение, което създава усещане за простор. Изпълняват се без каса с два броя панти на всяка врата. Тази врата може да бъде с тръбна дръжка без заключване или с дръжка със секретен патрон със заключване. Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения.

Стъклената врата се изработва с 8 мм закалено стъкло. Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети. Дръжки и панти  иноксови с произход Италия.

Стъклени врати и витрини 6
Стъклени врати и витрини 7
Стъклени врати и витрини 8
Стъклени врати и витрини 9

Интериорна стъклена врата НА ПАНТИ. Изискано интериорно решение, което създава усещане за простор. Изпълняват се с алуминиева каса с уплътнение с два броя панти на всяка врата. Тази врата се изпълнява със специална дръжка с вградена брава и секретен патрон, посредством която вратата се заключва. Касите са два модела –  щок каса класик и каса с перо. За най-добър резултат се препоръчва пода  и стените да бъдат готови при оразмеряването и монтажа на вратата, като в случаите на врата с каса с перо е задължително.  

Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения. Възможно е касата на вратата да бъде боядисана в цвят по избор от каталога на РАЛ системата. Вратата е подходяща за всяко помещение и посредством доброто уплътнение и изчистената си визия придава модерен щрих на интериора.

Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети.

Дръжка за стъклена врата със заклюване

Стъклени врати и витрини 10

Дръжка за стъклена врата тръбна

Стъклени врати и витрини 11

Дръжка за стъклена врата квадратна

Стъклени врати и витрини 12

Панта за стъклена врата за стена

Стъклени врати и витрини 13

Дръжка за стъклена врата месинг хром

Стъклени врати и витрини 14

Дръжка за стъклена врата антична мед

Стъклени врати и витрини 15

Дръжка за стъклена врата квадратна черен мат

Стъклени врати и витрини 16

Панта за стъклена врата за стена черен мат

Стъклени врати и витрини 17

Дръжка за стъклена врата античен бронз

Стъклени врати и витрини 18

Дръжка за стъклена врата полирано злато

Стъклени врати и витрини 19

Дръжка за стъклена врата античен бронз ф30

Стъклени врати и витрини 20

Панта за стъклена врата за стена античен бронз

Стъклени врати и витрини 21

Стъклена врата интериорна ПЛЪЗГАЩА система SAHECO с колички до 80 кг и до 120 кг стъкло. Количките се поставят в алуминиева релса. Изключително добро интериорно решение, което създава усещане за простор. Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази плъзгаща врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения.

Стъклената врата се изработва с 8 мм закалено стъкло. Дръжки и панти иноксови с произход Италия, като тук често се поставя така наречената вкопана дръжка характерна за стъклените плъзгания. Плъзгащите се стъклени врати са подходящи  когато е необходимо използването на целия отвор.

Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети.

Стъклени врати и витрини 22
Стъклени врати и витрини 23
Стъклени врати и витрини 24
Стъклени врати и витрини 25

Релса за стъклено плъзгане монтаж таван

Стъклени врати и витрини 26

Дръжка вкопана за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 27

Колички 80 кг за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 28

Колички 120 кг за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 29

Дръжка вкопана за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 30

Дръжка вкопана за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 31

Стъклено плъзгане система saheco

Стъклени врати и витрини 32

Стъклено плъзгане релсово с колички

Стъклени врати и витрини 33

Стъклена витрина е изключително подходяща за остъкляване на магазин, заведение, офис и всякакви преграждания с външно или интериорно приложение. Разпространено приложение е направата на вътрешни отделни офисни работни клетки в по-големи пространства, както и за витрини за магазини, спа център, в дома. Почти незабележими са и създават усещане за комфорт съчетано с изчистена визия. Стъклената врата може да бъде единична или двойна, самостоятелна или комбинирана с други стъкла като всички врати се предлагат с изискана иноксова тръбна дръжка.

Профил Груп предлага 2 системи за направа на врата – с подов автомат с вкопаване и такъв без вкопаване в пода. Висококачествените подови автомати са с вграден хидравличен амортисьор за комфортно и плавно затваряне на крилото. Възможни е направата на гишета, както и прегради в обществени и частни санитарни помещения във варианти с матирано стъкло.

Изпълнява се стандартно с 10 мм единично закалено или бронирано стъкло.

Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети.

Стъклени врати и витрини 34
Стъклени врати и витрини 35
Стъклени врати и витрини 36
Стъклени врати и витрини 37

Подов автомат за стъклена врата без вкопаване

Стъклени врати и витрини 38

Подов автомат за стъклена врата с вкопаване

Стъклени врати и витрини 39

Горна хидравлична панта за стъклена врата

Стъклени врати и витрини 40

Дръжки за стъклена врата неръждаеми

Стъклени врати и витрини 41

Стъклени витрини


Стъклените врати са неразделна част при направата на стъклени витрини и прегради от стъкло. Най-разпространени са за остъкляване на витрини на магазини изцяло от стъкло със стъклена врата единична или двойна. Приложенията им всъщност са най-различни от стъклено преграждане за офис организиране, до стъклени врати и витрини за ресторанти, спа центрове, в офиса и други.

Много разпространена употреба на този тип преграждения от стъкло е в обществени сгради за направа на портали, гишета, прегради в санитарни помещения с матови стъкла и много други. Витрината е с изчистен дизайн и създава чувство за простор и светлина.  Стъклената витрина е елегантна и приятна за окото, модерна и изискана за всеки интериор и екстериор.

Профил Груп влага само качествен обков в своите изделия и партнира само с доказани марки в този сегмент Dorma, Inal Noscavo. Вратата може да бъде единична или двойна, като всички стъклени врати се предлагат с изискана иноксова тръбна дръжка. Висококачествения подов автомат е с вграден хидравличен амортисьор за комфортно и плавно затваряне на крилото.

Стъклени врати и витрини 42
Стъклени врати и витрини 43
Стъклени врати и витрини 44
Стъклени врати и витрини 45
Стъклени врати и витрини 46
Стъклени врати и витрини 47
Стъклени врати и витрини 48
Стъклени врати и витрини 49
Стъклени врати и витрини 50
Стъклени врати и витрини 51
Стъклени врати и витрини 52
Стъклени врати и витрини 53
Стъклени врати и витрини 54
Стъклени врати и витрини 55
Стъклени врати и витрини 56
Стъклени врати и витрини 57
Стъклени врати и витрини 58
Стъклени врати и витрини 59
Стъклени врати и витрини 60
Стъклени врати и витрини 61
Стъклени врати и витрини 62
Стъклени врати и витрини 63