Стъклени врати и витрини 1

Стъклени врати се използват навсякъде в нашето ежедневие и все повече изместват стандартните интериорни алуминиеви и дървени врати. Придават много изискан и елегантен вид на помещението. Стъклените врати намират широко приложение в дома, офиса, магазина, хотела.

Ние в Профил Груп произвеждаме голяма гама от стъклени врати и имаме богат опит в тази област. Предлагаме различни видове стъкла и много модели иноксови дръжки. Изработваме стъкла с рисунки чрез матиране на стъклото и можем да предложим направа на фирмено лого върху стъклената врата за офиса или спа център. За дома предлагаме красиви декори с флора и фауна, като например цвете, дърво и други.

Стъклените врати могат да се отварят на панти, чрез подов автомат или да са плъзгащи се, като решение за заключване имаме за всеки модел.

Стъклени врати и витрини 2
Стъклени врати и витрини 3
Стъклени врати и витрини 4
Стъклени врати и витрини 5

Интериорна стъклена врата НА ПАНТИ. Изискано интериорно решение, което създава усещане за простор. Изпълняват се без каса с два броя панти на всяка врата. Тази врата може да бъде с тръбна дръжка без заключване или с дръжка със секретен патрон със заключване. Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения.

Стъклената врата се изработва с 8 мм закалено стъкло. Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети. Дръжки и панти  иноксови с произход Италия.

Стъклени врати и витрини 6
Стъклени врати и витрини 7
Стъклени врати и витрини 8
Стъклени врати и витрини 9

Интериорна стъклена врата НА ПАНТИ. Изискано интериорно решение, което създава усещане за простор. Изпълняват се с алуминиева каса с уплътнение с два броя панти на всяка врата. Тази врата се изпълнява със специална дръжка с вградена брава и секретен патрон, посредством която вратата се заключва. Касите са два модела –  щок каса класик и каса с перо. За най-добър резултат се препоръчва пода  и стените да бъдат готови при оразмеряването и монтажа на вратата, като в случаите на врата с каса с перо е задължително.  

Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения. Възможно е касата на вратата да бъде боядисана в цвят по избор от каталога на РАЛ системата. Вратата е подходяща за всяко помещение и посредством доброто уплътнение и изчистената си визия придава модерен щрих на интериора.

Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети.

Дръжка за стъклена врата със заклюване

Стъклени врати и витрини 10

Дръжка за стъклена врата тръбна

Стъклени врати и витрини 11

Дръжка за стъклена врата квадратна

Стъклени врати и витрини 12

Панта за стъклена врата за стена

Стъклени врати и витрини 13

Дръжка за стъклена врата месинг хром

Дръжка за стъклена врата антична мед

Дръжка за стъклена врата квадратна черен мат

Панта за стъклена врата за стена черен мат

Дръжка за стъклена врата античен бронз

Дръжка за стъклена врата полирано злато

Дръжка за стъклена врата античен бронз ф30

Панта за стъклена врата за стена античен бронз

Стъклена врата интериорна ПЛЪЗГАЩА система SAHECO с колички до 80 кг и до 120 кг стъкло. Количките се поставят в алуминиева релса. Изключително добро интериорно решение, което създава усещане за простор. Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази плъзгаща врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения.

Стъклената врата се изработва с 8 мм закалено стъкло. Дръжки и панти иноксови с произход Италия, като тук често се поставя така наречената вкопана дръжка характерна за стъклените плъзгания. Плъзгащите се стъклени врати са подходящи  когато е необходимо използването на целия отвор.

Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети.

Стъклени врати и витрини 22
Стъклени врати и витрини 23
Стъклени врати и витрини 24
Стъклени врати и витрини 25

Релса за стъклено плъзгане монтаж таван

Стъклени врати и витрини 26

Дръжка вкопана за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 27

Колички 80 кг за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 28

Колички 120 кг за стъклено плъзгане

Стъклени врати и витрини 29

Дръжка вкопана за стъклено плъзгане

Дръжка вкопана за стъклено плъзгане

Стъклено плъзгане система saheco

Стъклено плъзгане релсово с колички

Стъклена витрина е изключително подходяща за остъкляване на магазин, заведение, офис и всякакви преграждания с външно или интериорно приложение. Разпространено приложение е направата на вътрешни отделни офисни работни клетки в по-големи пространства, както и за витрини за магазини, спа център, в дома. Почти незабележими са и създават усещане за комфорт съчетано с изчистена визия. Стъклената врата може да бъде единична или двойна, самостоятелна или комбинирана с други стъкла като всички врати се предлагат с изискана иноксова тръбна дръжка.

Профил Груп предлага 2 системи за направа на врата – с подов автомат с вкопаване и такъв без вкопаване в пода. Висококачествените подови автомати са с вграден хидравличен амортисьор за комфортно и плавно затваряне на крилото. Възможни е направата на гишета, както и прегради в обществени и частни санитарни помещения във варианти с матирано стъкло.

Изпълнява се стандартно с 10 мм единично закалено или бронирано стъкло.

Виж предлаганото от нас специално стъкло кристално прозрачно “clear vision” в раздел:  стъкла и стъклопакети.

Стъклени врати и витрини 34
Стъклени врати и витрини 35
Стъклени врати и витрини 36
Стъклени врати и витрини 37

Подов автомат за стъклена врата без вкопаване

Стъклени врати и витрини 38

Подов автомат за стъклена врата с вкопаване

Стъклени врати и витрини 39

Горна хидравлична панта за стъклена врата

Стъклени врати и витрини 40

Дръжки за стъклена врата неръждаеми

Стъклени врати и витрини 41

Стъклени витрини


Стъклените врати са неразделна част при направата на стъклени витрини и прегради от стъкло. Най-разпространени са за остъкляване на витрини на магазини изцяло от стъкло със стъклена врата единична или двойна. Приложенията им всъщност са най-различни от стъклено преграждане за офис организиране, до стъклени врати и витрини за ресторанти, спа центрове, в офиса и други.

Много разпространена употреба на този тип преграждения от стъкло е в обществени сгради за направа на портали, гишета, прегради в санитарни помещения с матови стъкла и много други. Витрината е с изчистен дизайн и създава чувство за простор и светлина.  Стъклената витрина е елегантна и приятна за окото, модерна и изискана за всеки интериор и екстериор.

Профил Груп влага само качествен обков в своите изделия и партнира само с доказани марки в този сегмент Dorma, Inal Noscavo. Вратата може да бъде единична или двойна, като всички стъклени врати се предлагат с изискана иноксова тръбна дръжка. Висококачествения подов автомат е с вграден хидравличен амортисьор за комфортно и плавно затваряне на крилото.

Стъклени врати и витрини 42
Стъклени врати и витрини 43
Стъклени врати и витрини 44
Стъклени врати и витрини 45
Стъклени врати и витрини 46
Стъклени врати и витрини 47
Стъклени врати и витрини 48
Стъклени врати и витрини 49
Стъклени врати и витрини 50