Портфолиото на Профил Груп е изключително богато на модели и цветове. Сенник или тента имат не само задачата да ви предпазят от слънце или дъжд, но са и част от архитектурния щрих на Вашата фасада. Предлагаме от класическите модели сенник за тераса до специални модели , като сенник за зимна градина, сенник с ретро визия, кристални ветроупорни сенници (ветроупорни завеси) за открити тераси на ресторанти, заведения, беседки и веранди.

Голямото разнообразие на сенници и тенти в Профил Груп ще задоволи и най-взискателните клиенти със сенник до 7 метра ширина; почти незабележимия сенник прибиращ плата в кутия (касета); сенник с електозадвижване чрез бутон, дистанционно или смартфон.

Сенник с чупещо рамо София


Класически сенник с рамена и механизми изработени от алуминий. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Позволява прецизно регулиране на наклона и издадеността. Управлението е с манивела, но за Ваше улеснение се предлага опционално електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY   с възможност за вграждане на датчици за вятър и слънце. Максимални размери – до 5 м ширина / до 3 м издаденост. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Подходящ е за монтаж на стена или таван. Това е най-продавания модел сенник с чупещо рамо.

Цена за р-р 2 м/ 1.5 м – 564 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник с чупещо рамо Милано


Сенник с рамена и механизми изработени от алуминий – конструктивно по-здрав от модел София. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Позволява прецизно регулиране на наклона и издадеността. Управлението е с манивела, но за Ваше улеснение се предлага опционално електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър и слънце. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 7 м ширина / до 4 м издаденост. Подходящ е за монтаж на стена или таван.

Цена за р-р 2 м/ 1.5 м – 632 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник касетъчен с чупещо рамо Верона


Касетъчните сенници предлагат пълна защита на плата и механизмите от външни въздействия : когато са затворени, плата и механизмите са напълно прибрани в алуминиевата кутия.
Компактен и напълно невидим, с безшумно отваряне. Сенника се управлява лесно и служи за украса на къщи или тераси, дава комфорт и добро настроение при всякакви климатични условия и разбира се, безупречно управлява основната практическа задача – Вие и Вашият дом да сте защитени от всякакви капризи на времето!

Сенник с чупещи рамена, който се прибира в елегантна касета (13/22 см). Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Позволява прецизно регулиране на наклона и издадеността. Управлението е с манивела , но за Ваше улеснение като опция се предлага електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър и слънце. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 5 м ширина / до 3 м издаденост. Подходящ е за монтаж на стена или таван. Този модел сенник е най-харесвания.

Цена за р-р 2 м/ 1.5 м – 934 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник касетъчен с чупещо рамо Париж


Касетъчните сенници предлагат пълна защита на плата и механизмите от външни въздействия : когато са затворени, плата и механизмите са напълно прибрани в алуминиевата кутия.
Компактен и напълно невидим, с безшумно отваряне ПОЗВОЛЯВАЩ ПОКРИВАНЕ  НА ГОЛЯМА ДЪЛЖИНА. Сенника се управлява лесно и служи за украса на къщи или тераси, дава комфорт и добро настроение при всякакви климатични условия и разбира се, безупречно управлява основната практическа задача – вие и вашият дом да сте защитени от всякакви капризи на времето!
Сенник с чупещи рамена, който се прибира в елегантна касета (13/22 см). Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Тентата може да се отваря напълно или частично, само толкова, колкото Ви е необходимо в момента. Задвижването е с манивела, но за Ваше улеснение се предлага ел. задвижване с мотор на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър и слънце. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 7 м ширина /до 3 м издаденост. Подходящ е за монтаж на стена или таван.
,
Цена за р-р 2м / 1.5м – 1199 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт  и с 3 %  вкл.отстъпка за авансово плащане ).

Сенник с падащо рамо Ню Йорк


Сенник с падащи рамена, който се прибира в елегантна касета. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Позволява прецизно регулиране на наклона (от 0-160 градуса за почти пълно затъмняване) и издадеността. Управлението е с манивела, но за Ваше улеснение като опция се предлага електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър и слънце. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 5 м ширина / до 1,5 м издаденост. Този сенник е изключително устойчив на вятър.

Цена за р-р 1.0 м/ 0.5 м – 459 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник ветрило Кан


Сенник Кан е изработен от алуминиева конструкция и е само с ръчно задвижване посредством въжета. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 4.5 м ширина / до 2 м издаденост. Предпочитан е за старинни сгради, ресторанти и кафенета, защото придава ретро стил на сградата. Прибира се на принципа на ветрило.

Цена за р-р 1.0 м/ 0.5 м – 399 лв за акрилен водоустойчив плат PARA (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник Балконски – най-ниска цена !


Подходящ е за балкони в жилищни блокове. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Максимални размери – до 6 м ширина / до 0,7 м издаденост (стандарт). Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Изнасянето пред балкона е до 70 см.

За монтаж е необходимо наличието на горна плоча или тераса, защото е само за таванен монтаж. Управлението е само с манивела.

Цена за р-р 2 м/ 1.0 м – 299 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник кристал Осло и Еверест – ветроупорни завеси


Сенник Осло и сенник Еверест са в една група ветроупорни сенници предпазващи от вятър и дъжд с ПВЦ прозрачно платнище. Често се поставят на открити тераси на ресторанти и кафенета, летни кухни и веранди, беседки, тераси. Ветроупорните тенти предпазват и от студеното зимно време, като помещенията могат да се отопляват. Основната разлика между двата модела е , че сенник Еверест е с кутия и водачи , което го прави по-плътно уплътняващ.

  • Сенник Осло – Това е прозрачна ветроупорна завеса от PVC плат. Пази покритите площи от външни атмосферни влияния. Задвижва се само ръчно с манивела. Макс площ на платното е 10 м2. Може да се изработи и само със закопчалки. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Сенник модел ОСЛО може да се изпълнява и с акрилен непрозрачен плат. Цена за р-р 1.0м/1.5 м – 239 лв за PVC плат  (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).
  • Сенник Еверес е луксозен ветроупорен вертикален сенник от прозрачен PVC плат. Този продукт Ви предпазва  от агресивни атмосферни условия като вятър и студ . Използва се за засенчване на заведения и ресторанти с лятна градина, летни павилиони, тераси и прозорци, но поради изключителният си дизайн могат и изпълняват повече функции. Плата се навива върху ос и прилежно се прибира в касетата на тентата, която защитава платното от влиянието на околната среда. Плата не се движи свободно, а е прибран в алуминиеви водачи, което осигурява голяма здравина и защита срещу вятър на цялата структура. Сенник модел ЕВЕРЕСТ може да се изпълнява и с акрилен непрозрачен плат. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Задвижването се осъществява ръчно с манивела или специализиран мотор на френската марка Somfy. Максимална площ на платното е 17,5 м2.  Цена за р-р 1.0м/1.5м – 599 лв за PVC плат (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник широкоплощен Макси


Сенник Макси е с прахово боядисана метална конструкция, позволяваща засенчването на по–големи открити площи пред обществени заведения. Намира приложение при кафенета, ресторанти и хотели. Възможните изпълнения са две – едноскатен с начало стена и опорни крака срещуположно на стената или двускатен , като независима отделна конструкция с 4 или повече опорни крака.

Билото на двускатния сенник се покрива с капак от поцинкована ламарина. Плата се навива върху стоманена ос. Задвижването се осъществява ръчно с манивела. Профил Груп предлага Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни.  Максимална ширина до 5 м. и максимална дължина до 7 м. Цена:  ПО ЗАПИТВАНЕ

Сенник Сидни – за стъклени покриви и зимни градини


Този модел сенник е с прахово боядисана алуминиева конструкция, позволяваща засенчването на зимни градини и фасади. Плата се навива върху ос. Задвижването се осъществява само със специализиран електромотор на френската марка Somfy, който е вграден в сенника. Подходящ е за наклонени повърхности и покриването на стъклени покриви.
Конструкцията серийно е в бял цвят, но Профил Груп предлага възможност за боядисване в цвят по РАЛ системата, както и голямо разнообразие на платове. Максимална ширина е до 5 м и дължина е до 5 м.
Цена:  ПО ЗАПИТВАНЕ

Модели фистон – за сенници


Вълнообразен

Прав

Квадратен

Трапецовиден

Сенник чупещо рамо с електромотор с дистанционно – Виж видео тук

Запитване за оферта