Сенници и тенти 1

Портфолиото на Профил Груп е изключително богато на модели и цветове. Сенник или тента имат не само задачата да ви предпазят от слънце или дъжд, но са и част от архитектурния щрих на Вашата фасада. Предлагаме от класическите модели сенник за тераса до специални модели , като сенник за зимна градина, сенник с ретро визия, кристални ветроупорни сенници (ветроупорни завеси) за открити тераси на ресторанти, заведения, беседки и веранди.

Голямото разнообразие на сенници и тенти в Профил Груп ще задоволи и най-взискателните клиенти със сенник до 7 метра ширина; почти незабележимия сенник прибиращ плата в кутия (касета); сенник с електозадвижване чрез бутон, дистанционно или смартфон.

Сенници и тенти 2
Сенници и тенти 3
Сенници и тенти 4
Сенници и тенти 5

Сенник с чупещо рамо София


Сенници и тенти 6
Сенници и тенти 7
Сенници и тенти 8
Сенници и тенти 9

Класически сенник с рамена и механизми изработени от алуминий. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Позволява прецизно регулиране на наклона от 10 до 40 градуса, както и издадеността. Управлението е с манивела, но за Ваше улеснение се предлага опционално електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY   с възможност за вграждане на датчици за вятър. Максимални размери – до 5 м ширина / до 3 м издаденост. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Подходящ е за монтаж на стена или таван. Това е най-продавания модел сенник с чупещо рамо.

Цена за р-р 2 м/ 2.5 м – 1299 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник с чупещо рамо Милано


Сенници и тенти 10
Сенници и тенти 11
Сенници и тенти 12
Сенници и тенти 13

Сенник с рамена и механизми изработени от алуминий – конструктивно по-здрав от модел София. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Позволява прецизно регулиране на наклона и издадеността. Управлението е с манивела, но за Ваше улеснение се предлага опционално електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 7 м ширина / до 4 м издаденост. Подходящ е за монтаж на стена или таван. На този модел се предлага опционално възможност за регулиране на наклона чрез манивелата.

Цена за р-р 2 м/ 1.5 м – 1379 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник касетъчен с чупещо рамо Верона


Сенници и тенти 14
Сенници и тенти 15
Сенници и тенти 16
Сенници и тенти 17
Касетъчните сенници предлагат пълна защита на плата и механизмите от външни въздействия : когато са затворени, плата и механизмите са напълно прибрани в алуминиевата кутия.
Компактен и напълно невидим, с безшумно отваряне. Сенника се управлява лесно и служи за украса на къщи или тераси, дава комфорт и добро настроение при всякакви климатични условия и разбира се, безупречно управлява основната практическа задача – Вие и Вашият дом да сте защитени от всякакви капризи на времето!

Сенник с чупещи рамена, който се прибира в елегантна касета (13/22 см). Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Позволява прецизно регулиране на наклона и издадеността. Управлението е с манивела , но за Ваше улеснение като опция се предлага електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 5 м ширина / до 3 м издаденост. Подходящ е за монтаж на стена или таван. Този модел сенник е най-харесвания.

Цена за р-р 2 м/ 1.5 м – 1954 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник касетъчен с чупещо рамо Париж


Сенници и тенти 18
Сенници и тенти 19
Сенници и тенти 20
Сенници и тенти 21
Касетъчните сенници предлагат пълна защита на плата и механизмите от външни въздействия : когато са затворени, плата и механизмите са напълно прибрани в алуминиевата кутия.
Компактен и напълно невидим, с безшумно отваряне ПОЗВОЛЯВАЩ ПОКРИВАНЕ  НА ГОЛЯМА ДЪЛЖИНА. Сенника се управлява лесно и служи за украса на къщи или тераси, дава комфорт и добро настроение при всякакви климатични условия и разбира се, безупречно управлява основната практическа задача – вие и вашият дом да сте защитени от всякакви капризи на времето!
Сенник с чупещи рамена, който се прибира в елегантна касета (13/22 см). Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Тентата може да се отваря напълно или частично, само толкова, колкото Ви е необходимо в момента. Задвижването е с манивела, но за Ваше улеснение се предлага ел. задвижване с мотор на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 7 м ширина /до 3 м издаденост. Подходящ е за монтаж на стена или таван.
,
Цена за р-р 2м / 1.5м – 2640 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт  и с 3 %  вкл.отстъпка за авансово плащане ).

Сенник с падащо рамо Ню Йорк


Сенници и тенти 22
Сенници и тенти 23
Сенници и тенти 24
Сенници и тенти 25

Сенник с падащи рамена, който се прибира в елегантна касета. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Позволява прецизно регулиране на наклона (от 0-160 градуса за почти пълно затъмняване) и издадеността. Управлението е с манивела, но за Ваше улеснение като опция се предлага електронно задвижване с бутон или дистанционно /по избор/ на френската марка SOMFY с възможност за вграждане на датчици за вятър. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 5 м ширина / до 1,5 м издаденост. Този сенник е изключително устойчив на вятър поради стационарните си рамена.

Цена за р-р 1.0 м/ 0.5 м – 1090 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник ветрило Кан


Сенници и тенти 26
Сенници и тенти 27

Сенник Кан е изработен от алуминиева конструкция и е само с ръчно задвижване посредством въжета. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Максимални размери – до 4.5 м ширина / до 2 м издаденост. Предпочитан е за старинни сгради, ресторанти и кафенета, защото придава ретро стил на сградата. Прибира се на принципа на ветрило.

Цена за р-р 1.0 м/ 0.5 м – 769 лв за акрилен водоустойчив плат PARA (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник Балконски – най-ниска цена !


Сенници и тенти 28
Сенници и тенти 29

Подходящ е за балкони в жилищни блокове. Богат избор на платове и цветове – PVC и акрилни. Възможно е сенника да бъде изработен с висококачествен италиански плат PARA Tempotest® с тефлоново покритие. Този плат е само-почистващ се; водо и масло устойчив и не на последно място филтрира над 94 % слънчевата UV радиация. Максимални размери – до 6 м ширина / до 0,7 м издаденост (стандарт). Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Изнасянето пред балкона е до 70 см.

За монтаж е необходимо наличието на горна плоча или тераса, защото е само за таванен монтаж. Управлението е само с манивела.

Цена за р-р 2 м/ 1.0 м – 643 лв за PVC плат бреза (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане).

Сенник кристал Осло и Еверест – ветроупорни завеси


Сенници и тенти 30
Сенници и тенти 31
Сенници и тенти 32
Сенници и тенти 33

Сенник Осло и сенник Еверест са в една група ветроупорни сенници предпазващи от вятър и дъжд с ПВЦ прозрачно платнище. Често се поставят на открити тераси на ресторанти и кафенета, летни кухни и веранди, беседки, тераси. Ветроупорните тенти предпазват и от студеното зимно време, като помещенията могат да се отопляват. Основната разлика между двата модела е , че сенник Еверест е с кутия и водачи , което го прави по-плътно уплътняващ.

  • Сенник Осло – Това е прозрачна ветроупорна завеса от PVC плат прозрачен 0,8 мм. Пази покритите площи от външни атмосферни влияния. Задвижва се само ръчно с манивела. Макс площ на платното е 10 м2. Може да се изработи и само със закопчалки. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Сенник модел ОСЛО може да се изпълнява и с акрилен непрозрачен плат. Цена за р-р 1.0м/1.5 м – 415 лв за PVC плат  (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане). Плата се слепва през 135 см във височина, като слепването представлява тънка 2 мм хоризонтална линия. Винаги се започва с цяло парче 135 см от долу нагоре.
  • Сенник Еверест е луксозен ветроупорен вертикален сенник от прозрачен PVC плат 0,8 мм. Този продукт Ви предпазва  от агресивни атмосферни условия като вятър и студ . Използва се за засенчване на заведения и ресторанти с лятна градина, летни павилиони, тераси и прозорци, но поради изключителният си дизайн могат и изпълняват повече функции. Плата се навива върху ос и прилежно се прибира в касетата на тентата, която защитава платното от влиянието на околната среда. Плата не се движи свободно, а е прибран в алуминиеви водачи, което осигурява голяма здравина и защита срещу вятър на цялата структура. Сенник модел ЕВЕРЕСТ може да се изпълнява и с акрилен непрозрачен плат. Конструкцията серийно е в бял цвят , но може да се боядиса в цвят по рал каталога. Задвижването се осъществява ръчно с манивела , която е включена в цената. Максимална площ на платното е 17,5 м2.  Цена за р-р 1.0м/1.5м – 991 лв за PVC плат (цената е без монтаж и транспорт и с 3% вкл. отстъпка за авансово плащане). Плата се слепва през 135 см във височина, като слепването представлява тънка 2 мм хоризонтална линия. Винаги се започва с цяло парче 135 см от долу нагоре.

Модели фистон – за сенници


Вълнообразен

Сенници и тенти 34

Прав

Сенници и тенти 35

Квадратен

Сенници и тенти 36

Трапецовиден

Сенници и тенти 37
Сенници и тенти 39
Сенници и тенти 40
Сенници и тенти 41
Сенници и тенти 42
Сенници и тенти 43
Сенници и тенти 44
Сенници и тенти 45
Сенници и тенти 46
Сенници и тенти 47
Сенници и тенти 48
Сенници и тенти 49
Сенници и тенти 50

Сенник чупещо рамо с електромотор с дистанционно – Виж видео тук