Блиндирани врати за къща 1
Блиндирани врати за къща 2

Профил Груп е оторизиран представител на висококачествени метални блиндирани врати Солид. Най-характерното за входни врати Solid е високото качество на изработка, високите нива на взломоустойчивост и красивия външен вид. Блиндираните врати с тази марка са едни от най-сигурните и трудно разбиваеми на пазара. При моделите с електромеханично заключване няма регистриран нито единичен случай на разбита врата в историята си. При вратите с механично заключване са регистрирани единични случаи, но в ранните години на развитие на марката.

Предлаганите от нас входни врати придават достатъчна индивидуалност на всеки дом или офис и защитават Вас и Вашите близки от нежелани посегателства. Входни Врати Solid са с вдъхновяващ дизайн, а заключването и нивата на сигурност са на границата на технологията.

Ние от Профил Груп знаем, че предлагаме не просто входна блиндирана врата, но висококачествен завършек и неоспорима трайност и сигурност.

Врата за къща на годината 20-24 – Thermo Smart


Врата на годината за 20-24

Интелигентната блиндирана врата Thermo Smart е уникално предложение, което представлява перфектно съчетание между солидна метална конструкция, добра топло-и шумоизолация и две независими заключващи системи.

Удобство, Дизайн, Сигурност и Изолация

Вашата за къща вече може да бъде по-сигурнa без да затруднявате допълнително ежедневието си.

Thermo Smart е лесна за употреба и е подходящ избор за онези, които искат да добавят допълнително невидимо заключване.

Носете само Вашия пръст!

Блиндирани врати за къща 3

Профил Груп има удоволствието да Ви представи, проектирана до съвършенство уникална блиндирана врата за къща с различна визия, високи нива на топлоизолация, модернистичен дизайн и Smart решение от ново поколение, а именно уникално заключване с пръстов отпечатък. Вратата е специално разработена за външни условия, с отлични показатели на топло- и шумоизолация. Вградено е четиристранно гумено уплътнение в металната каса заедно със специален праг в долната част. Поставен е специален сандвич панел с плоскости от хидрофобен MDF за външни условия с 2 листа коркова плоскост под всеки.

Говорейки за сигурност, Thermo Smart е изцяло нова разработка с впечатляващите 9 точки на заключване, благодарение на солидната метална конструкция и високия клас патронна брава Solid 10 и два вградени девиатора. Патрона е от висок клас на сигурност с 10 щифта против разбиване. Вратата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

Иновативното отключване с пръстов отпечатък B Smart позволява да влизате и излизате от своята къща без да мислите за ключове и само с едно докосване. Четецът на пръстовия отпечатък е на удобно място, като се намира над патронната брава. Управление на електромеханичната брава – само чрез пръстов отпечатък от вън и ел. резе бутон от вътре.

  • Отлична топло-и шумоизолация с коефициент на топлопреминаване U = 0.852 W/m2°K и звукоизолация Rw=30 dB.
  • Заключваща механична система с общо 5 точки на заключване, електромеханично заключване с 2 точки на заключване и 2 пасивни шипа – Общо 9 точки на заключване.
  • Италианска патронна брава с патрон Solid 10 – 5 ключа.
  • Луксозен обков – серийно се поставя Атина хром/сатен или допълнителна опция Киви месинг. Моделът се предлага само с активни дръжки – дръжка-дръжка от двете страни.
  • Ъглова метална каса с уплътнение и долен метален праг с уплътнител.
  • Декоративни плоскости: хидрофобен 8 мм МДФ + топлоизолационен лист от корк 2 мм. МДФ се предлага в цвят по RAL – 3 цвята (RAL 9016 бяло, RAL 7016 сиво, RAL 8028 кафяво).
  • Ексклузивен дизайн посредством 3 модела фрезовки на крилото от едната страна 03,15,20ПОДАРЪК.
  • Обкантващ профил –T design в цвят по избор РАЛ 9016,7016,8028.
  • Здраво, стоманено, допълнително усилено с профили крило, с обща дебелина 68 мм, изработено от студено развалцована стомана 1,2 мм.
  • Пълнеж от минерална вата 50 мм.
  • Италианска широкоъгълна шпионка.
  • ЕлРезе – бутон за отключване и заключване от вътрешната страна.
  • 3D регулируеми пантиПОДАРЪК.
  • ProBox с рингов протектор7,2 мм стоманен бокс защитаващ заключващия механизъм.
  • Локално мостово подсилване на стоманената конструкция.
  • Електростатично покритие на металното крило и касата.
  • Автоматичен праг класик за допълнителна топлоизолация – ПОДАРЪК.
  • Анкериращи елементи на стоманената каса.
  • Размер h 2100 мм –  включен в цената – ПОДАРЪК.
  • Вграден механизъм за регулиране луфта между крило и каса.
  • Посока на отваряне – на вътре!

10 щифтов патрон, с изключително голяма секретност и с много възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн. Благодарение на по-добрия захват, ключът пасва идеално в ръката и прави ежедневната му употреба много лесна.

Патронът съчетава няколко защити:

  • Защита срещу изваждане;
  • Защита срещу отваряне чрез метода “bumping”;
  • Защита срещу разпробиване;

Блиндирани врати за къща 4

Блиндирани врати за къща 5

Блиндирана входна врата Thermo Smart с включена отстъпка:

Цена:    2 809.00 лв.

Цената е с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

Уникални Outflat плоскости, специално за външни условия. Представлява сандвич панел от две плоскости от 8 мм МДФ обработени с UV грунд за външни условия + 0,3 мм горещо поцинкован стоманен лист, покрит с PVC филм.
Вратата трябва да бъде скрита под козирка. Не е подходящо да бъде изложена на директни външни условия (снегонавяване, продължително излагане на слънце, дъжд).

3D регулируемите панти на вратата гарантират прецизно регулиране на прилепването на крилото към касата.

Блиндирани врати за къща 6

Пасивните шипове от страната на пантите са още една защита на масивните стоманени 3D панти.

Блиндирани врати за къща 7

Интересното при патронната брава е, че секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. С цел да защити самия патрон от механична атака се разработи защитата – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в специално развалцована стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона.
ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм (2+4+1,2) стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.

Блиндирани врати за къща 8

Наличието на второ сериозно EPDM уплътнение винаги е по-добро от само едно!

Блиндирани врати за къща 9

Край на оплакванията от рода: под врата ми духа! Автоматичния гумен праг се спуска при затваряне на крилото и уплътнява луфта между вратата и подовата настилка. Също предпазва от влизането на боклуци и прах вътре в жилището.

Блиндирани врати за къща 10

Aкustik Pad – Изключителна шумоизолация на вратата благодарение на специалната подложка Akustic Pad от Италия. Той представлява 2 мм EPDM плоча, вложена във външната плоскост на крилото на вратата и осигуряваща допълнителни 26dB звукоизолация. Thermo Akustik – декоративна плоскост 12 мм многослоен водоустойчив шперплат.

Блиндирани врати за къща 11

10 щифтов патрон, с изключително голяма секретност и с много възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн. Благодарение на по-добрия захват, ключът пасва идеално в ръката и прави ежедневната му употреба много лесна.

Патронът съчетава няколко защити:

  • Защита срещу изваждане;
  • Защита срещу отваряне чрез метода “bumping”;
  • Защита срещу разпробиване;

Блиндирани врати за къща 12

Великолепно конструктивно-технологично решение изпълнено от 4 мм стомана, принуждаващо активните фиксиращи щифтове да работят на срязване. И още – директно отвеждане реакцията от силите, възникнали от опити за взломно проникване, директно в носещата стената.

Патрон Dom Diamant – най-висок секюрити клас 6, 21 свободно въртящи се елемента, тяло от неръждаема стомана, информационна защита на ключа, клиентска карта.

Блиндирани врати за къща 13

Патрон с уникален приличащ на змия канал, който взаимодейства със специални щифтове, които осигуряват допълнителна защита на заключването. Каналът, наречен „Snake” е патентован. Патрона съчетава няколко вида защити:

  • Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”;
  • Защита срещу разпробиване;
  • Клиентска карта;
  • Ергономичен дизайн на ключа.

Допълнителни функции:

  • Майсторски ключ и възможност за отваряне отвън при наличие на друг ключ от вътрешната страна.
  • Блиндирани врати за къща 14

Работата на двойните уплътнители на вратата сериозно зависи от силата на притискане на крилото към касата. Вграденият механизъм за регулиране на луфта между крилото и касата директно влияе на силата на притискане и осигурява безупречната работа на уплътнителите.

Факт е, че при вратите за къща сигурността вече не е този сериозен акцент, защото тя трябва да се търси в контекста на едно цялостно решение по охрана на къщата. От първостепенно значение тук са други показатели:

  • Вратата е подложена на непосредственото въздействие на външни, често пъти тежки, атмосферни условия;
  • Според нормативните разпоредби тази врати задължително трябва да имат CE маркировка и да са посочени стойностите, които са покрити: водонепропускливост, устойчивост на вятър, устойчивост на натоварване, въздухопроницаемост на фугите, шумо и топлоизолация.

Главната входна врата на къщата безспорно е и един от най-важните елементи формиращи първите впечатления на нашите гости, говорейки за духа на нейните обитатели. Затова избора на нейната визия, имайки предвид стила на къщата и интериора, е много отговорна задача.

Блиндирани врати за къща – xDoor ще отговарят на различните очаквания за визия, сигурност и лекота на експлоатация. И тук, както при вратите за апартамент направленията на отключване са 2 –  чисто механични или в комбинация с електромеханична брава, като се набляга на удобството в ежедневното боравене, без това да се отразява на сигурността. Богатият избор от дизайнерски решения на фрезовки и стъклопакети се вписват отлично във всяка фасада, а уникалните плоскости при моделите „Outflat” гарантират дългогодишна експлоатация и при най-агресивните атмосферни влияния.

Блиндирани входни врати за къща

Врати с механично заключване


FeRi 80 / F80 – бюджетна, но истинска!


Блиндирани врати за къща 15

Налична на склад!


Блиндирани врати за къща 16

Най-ниска цена!


Блиндирана входна врата за къща FeRi 80 е промоционално предложение на достъпна цена. Покритието от МДФ на вратата е специално обработено за външни условия, а металния праг на металната каса осигурява добра изолация. Разработена за външни условия, вратата е с добри показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.995 W/m2°K

  • Здраво стоманено масивно крило допълнително усилено с профили с дебелина 68 мм
  • Метална конструкция с електростатични покритие.
  • Долен метален праг с уплътнител за повече изолация.
  • Вън: Декоративни гладки плоскости 8 мм МДФ със специално outflat покритие за външни условия тъмен дъб, златен дъб.
  • Вътре: Декоративни плоскости ламинирани МДФ с дървесен декор с хоризонтален фладер венге, тик.
  • Пълнеж от минерална вата 50 мм за повече топлоизолация.
  • Усилена Метална каса, прахово боядисана – шагре RAL 8017.
  • Метални обкантващи профили, прахово боядисани – шагре RAL 8017.
  • 3D Регулируеми панти – 2 броя.
  • Масивни и здрави Пасивни шипове за повече сигурност – 2 броя.
  • Широкоъгълна Италианска шпионка – high definition.
  • Иноксови Дръжки FeRi цвят сребро – ПОДАРЪК.
  • Едностранно заключване чрез вкопана патронна брава с 3 шипa.
  • Патрон feri със защита антивзлом .
  • Стоманена кутия за повече сигурност в областта на бравата.

Едностранно заключване – патронна брава с 3 шипa заедно със секретен патрон със защита и резе от вътрешната страна за удобство.

Блиндирани врати за къща 17

Блиндирана входна врата FeRi 80 с включена отстъпка:

Цена:    1 063.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

xDoor 50 Outflat M


Блиндирани врати за къща 18

Хармонична визия!


Блиндирани врати за къща 19

Същият цвят с дограмата!


Блиндирана врата модел Outflat е създаден за хора търсещи врата за къща, със стилен външен вид и високо качество на добра цена. Уникалното при този модел е новият, различен панел, специално проектиран за външни условия. Той се изработва от стоманени, поцинковани листове с дървесен декор, залепени върху 8 мм МДФ плоскости, запечатани с UV  грунд за външна защита. Точките на заключване са 8.
Новият панел или т.нар. Outflat плоскости допълнително усилват топло и шумо-изолацията, осигуряват дълголетие при агресивни външни условия, устойчивост на ултравиолетови лъчи и придават красив външен вид на Вашата къща. Вратата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина – 50 мм.
  • Декоративни плоскости – 8 мм от всяка страна Outflat – изработени от стоманени поцинковани листове – 0,3 мм, покрити с уникален PVC филм, залепени с 8мм МДФ плоскост, като долната страна се запечатват със специален UV грунд за външна защита.
  • Обкантващ алуминиев профил на крилото прахово боядисан.
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с два единични девиатора.
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox.
  • Декоративни Outflat 8 mm: Златен дъб, Тъмен дъб, Графит, Бяло с дървесен декор,  
  • Италианска патронна брава с многоточково заключване – 6 активни точки.
  • Патрон Solid 6 с ръкохватка – (при обков бронз или злато, патронът e ключ-ключ), поставен в чашка със специална закалена рингова защита. Патрона е от висок клас на сигурност с два щифта против разбиване.
  • Италиански луксозен обков – 2 дръжки елоксиран алуминий, Мастър (сребро, бронз).
  • Ъглова метална каса с долен метален праг изработена от стоманен лист 2 мм с усилена “Г” секция, осигуряваща функции на защита с/у Взлом.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Вграден механизъм за регулиране на лостовете на заключване, гарантиращ по-добро уплътнение.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг с вградено уплътнение.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Италианска патронна брава със секретен патрон със защита и резе от вътрешната страна за удобство.

Блиндирана входна врата Outflat с включена отстъпка:

Цена:    2 125.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

xDoor 50 Deco M


Блиндирани врати за къща 20

Подарък фрезовка!


Блиндирани врати за къща 21

Перфектен баланс цена-качество!


Впечатляваща от всеки ъгъл, блиндирана врата xDoor 50 Deco М разчупва ограниченията на обикновения дизайн, за да промени начина по който възприемате вратата си и начина, по който тя изглежда! За традиционалистите, които предпочитат класиката на дървото заедно с елегантна фрезовка. Точките на заключване са 8. Тази блиндирана врата ще задоволи и най-взискателните от Вас. Красива, изключително здрава и с отлична топлоизолация, това е моделът към който няма да останете безразлични…

Вратата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина – 50 мм.
  • Обкантващ алуминиев профил на крилото прахово боядисан.
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с два единични девиатора.
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox.
  • Декоративни МДФ технически и естествен фурнир 8 mm: EST Кестен, Тъмен дъб, Златен Дъб, Орех
  •  МДФ – парен букEST Кестен, Тъмен дъб, Златен Дъб, Орех
  • МДФ – полиуреатанова боя: RAL ГРУПА 1
  • Фрезовки стандартни за този модел врата Ф03,Ф13,Ф14,Ф15,Ф32,Ф33 – ПОДАРЪК.
  • Италианска патронна брава с многоточково заключване – 6 активни точки.
  • Патрон Solid 10 с 5 ключа поставен в чашка със специална закалена рингова защита. Патрона е от висок клас на сигурност с два щифта против разбиване.
  • Италиански луксозен обков – 2 дръжки Дерби (храм сатен) или Киви (месинг)
  • Ъглова метална каса с долен метален праг изработена от стоманен лист 2 мм с усилена “Г” секция, осигуряваща функции на защита с/у Взлом.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг с вградено уплътнение.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Италианска патронна брава със секретен патрон Solid 10 – 10 щифтов патрон с голяма секретност и различни комбинации. Патронът съчетава различни видове защити.

Блиндирани врати за къща 22

Блиндирана входна врата Deco M с включена отстъпка:

Цена:    2 209.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

xDoor 50 ThermoAkustic M


Блиндирани врати за къща 23

Уникален панел!


Блиндирани врати за къща 24

Най-висок клас на топло и шумоизолация!


Блиндирана врата за къща xDoor 50 ThermoAkustic, Ви дава повече топло и шумоизолация, благодарение на уникалния, специално разработен панел ThermoAkustic. А за да сме сигурни, че тази врата ще Ви грабне още от пръв поглед сме избрали един истински различен и отличаващ се дизайн. Точките на заключване са 10.

Специалният термопанел е разработен за външни условия и представлява: 12 мм водоустойчив многослоен шперплат обработен с UV грунд за външни условия + 2 мм специален гумен изолационен материал от Италия (със сертификат за 26dB звуко-изолация) – Akustiк PAD. Вратата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина – 50 мм.
  • Декоративни плоскости – Специален термопанел: 12мм (шперплат) + 2мм специален гумен изолационен материал от Италия (със сертификат за 28 dB звукоизолация) Acustik PAD.
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с два двойни девиатора – 8 точки на заключване.
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox.
  • Автоматичен праг Classic – ПОДАРЪК.
  • Шперплат – EST Кестен, Тъмен дъб, Златен Дъб, Орех.
  • Фрезовки стандартни за този модел врата Ф03,Ф13,Ф14,Ф15,Ф32,Ф33 – ПОДАРЪК.
  • Италианска патронна брава с многоточково заключване.
  • Патрон Solid SNAKE  с 5 ключа поставен в чашка със специална закалена рингова защита. Патрона е от висок клас на сигурност с два щифта против разбиване.
  • Луксозен обков – 2 дръжки Атина (хром сатен), Акс (хром сатен или черен) или Киви (месинг)
  • Ъглова метална каса с долен метален праг изработена от стоманен лист 2 мм с усилена “Г” секция, осигуряваща функции на защита с/у Взлом.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг с вградено уплътнение.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Италианска патронна брава със секретен патрон Solid Snake. Патрон с уникален приличащ на змия канал, който взаимодейства със специални щифтове, които осигуряват допълнителна защита на заключването. Каналът, наречен „Snake” е патентован, което предпазва срещу неоторизирани дубликати на ключа и увеличава броят комбинации. Патрона съчетава няколко вида защити: Информационна защита (контролирано вадене на дубликати на ключа); Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”; Защита срещу разпробиване; Клиентска карта; Ергономичен дизайн на ключа. Допълнителни функции: Майсторски ключ и възможност за отваряне отвън при наличие на друг ключ от вътрешната страна.

Блиндирани врати за къща 25

Блиндирана входна врата ThermoAkustic M с включена отстъпка:

Цена:    3 459.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

xDoor 50 Deco M / ДУО


Блиндирани врати за къща 26

Когато размерът има значение!


С впечатляващите си качества и класа Deco М ДУО, изглежда още по-внушително в двоен размер. xDoor 50 Deco Двукрила е врата за всеки, за когото размерът е от значение! Вратата предлага двойна доза комфорт и сигурност, чрез специалния механизъм ProBox представляващ Масивен стоманен механизъм със сборна дебелина 7,2 мм, защитаващ заключването. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване. Точките на заключване са 10.

Вратата може да се превърне в истински шедьовър посредством опционалните различни фигури и дизайни на крилото, като обемни таблатури, фрезовки или дизайн с метални апликации.

Deco М ДУО е входна врата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина – 50 мм.
  • Декоративни плоскости – 2 х 8мм (МДФ).
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с два единични девиатора.
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox, поставя се четка на пасивното крило, антипробивна пластина, тристранно уплътнение.
  • МДФ технически и естествен фурнир: EST Кестен, Тъмен дъб, Златен дъб, Орех.
  • МДФ парен бук: EST Кестен, Тъмен дъб,Златен дъб
  • МДФ полиуретанова боя: RAL, Гр. I
  • Дизайн: Фрезовки стандартни за този модел врата Ф03, Ф13, Ф14, Ф15, Ф32, Ф33 – ПОДАРЪК.
  • Стандартен размери на активното крило по ширина – 900 мм.
  • Помощно крило: Специално огънат профил, четка (подвижна каса). Минимална ширина – 350 мм.
  • Италианска патронна брава с многоточково заключване – 6 активни точки.
  • Патрон Solid SNAKE с 5 ключа поставен в чашка със специална закалена рингова защита. Патрона е от висок клас на сигурност с два щифта против разбиване.
  • Луксозен обков – 2 дръжки Дерби (хром сатен) Киви (месинг).
  • Ъглова метална каса с долен метален праг изработена от стоманен лист 2 мм с усилена “Г” секция, осигуряваща функции на защита с/у Взлом.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг с вградено уплътнение.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Италианска патронна брава със секретен патрон Solid Snake. Патрон с уникален приличащ на змия канал, който взаимодейства със специални щифтове, които осигуряват допълнителна защита на заключването. Каналът, наречен „Snake” е патентован, което предпазва срещу неоторизирани дубликати на ключа и увеличава броят комбинации. Патрона съчетава няколко вида защити: Информационна защита (контролирано вадене на дубликати на ключа); Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”; Защита срещу разпробиване; Клиентска карта; Ергономичен дизайн на ключа. Допълнителни функции: Майсторски ключ и възможност за отваряне отвън при наличие на друг ключ от вътрешната страна.

Блиндирани врати за къща 27

Блиндирана входна врата Deco M / ДУО с включена отстъпка:

Цена:    4 597.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

Интелигентна и красива!


Блиндирани врати за къща 28

Висша класа!


Блиндирани врати за къща 29

Врати с електромеханично заключване


Сигурен и удобен начин за замяна на традиционните ключове. Безконтактните карти, които използваме са базирани на RFID технологията. Те работят чрез микрочип и радио антена, което позволява предаване на информацията без физически контакт между картата и четящото устройство. Този тип карти са най-разпространените в системите за контрол на достъп в световен мащаб. Те са много по-сигурни, по-лесни за използване (само се доближават до четеца) и с по-дълъг живот от картите с магнитна лента или баркод.

Блиндирани врати за къща 30

Великолепно HiTech решение надграждащо чисто пасивен по своя характер продукт. Active security е специална алармена система вградена във крилото на вратата. Използването на датчици за активно регистриране при опит за неоторизирано влизане през вратата, променя една чисто пасивна система (каквато е една блиндирана врата) в активна. Предимства на вградената алармена система: не изисква допълнителни усилия от ползвателя – при заключване на електромеханична брава, вратата преминава автоматично в режим на самоохрана; Сирената е добре защитена; Невидима е отвън. Датчиците реагират на неоторизираното влизане, като задействат вградената във вратата сирена или изпращат SMS до администратора на вратата при наличие на управление с мобилен телефон „Solid.me”.

Блиндирани врати за къща 31

Заключих ли вратата тази сутрин? Забравете тревогите завинаги! С функцията EasyGo интелигентните блиндирани врати се заключват автоматично до няколко секунди след затваряне на вратата.
Блиндирани врати за къща 33

SBSSecurity Block system – взаимно блокиране на двете заключващи системи с цел повишаване на сигурността на блиндираните врати. При заключване и на двете брави, електрическата започва да охранява механичната чрез Active security (задейства се аларма при опит за насилствено преодоляване на бравата), а механичната брава блокира достъпа до антената и бутона за отключване.

За да си отворим вратата първо отключваме механичната брава и тогава вече може да задействаме електрическата брава с безконтактна карта или ключодържател.

Блиндирани врати за къща 34

Удобство на втора степен! Това представлява ЕлРезе – бутонът за отключване и заключване от вътрешната страна на вратата. Бутонът е с LED индикация и показва състоянието на електромеханичната брава (отключена или заключена). При заключена електромеханична брава, бутонът свети, a при отключена не свети.

Блиндирани врати за къща 35

xDoor 50 Deco 


Блиндирани врати за къща 36

Комбинация на класика и технология!


Впечатляваща от всеки ъгъл, блиндирана врата xDoor 50 Deco разчупва ограниченията на обикновения дизайн, за да промени начина, по който възприемате вратата си и начина, по който изглежда тя! За традиционалистите, които предпочитат класиката на дървото и за иноваторите, които ценят удобството и практичността на новите технологии. Тази блиндирана врата ще задоволи и най-взискателните от Вас. Красива, високотехнологична и с отлична топлоизолация, това е моделът към който няма да останете безразлични…

Вратата предлага топ ниво на сигурност, чрез специалния механизъм ProBox представляващ Масивен стоманен механизъм със сборна дебелина 7,2 мм, защитаващ заключването. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване. Точките на заключване са 9.

Вратата може да се превърне в истински шедьовър посредством опционалните различни фрезовки на крилото, както и стъклопакет за повече светлина в коридора защитен с декоративна решетка.

Deco е входна врата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина – 50 мм.
  • Декоративни плоскости – 8 мм МДФ с дървесен декор.
  • Обкантващ алуминиев профил на крилото прахово боядисан.
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с един двоен и един единичен девиатор
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox.
  • МДФ технически и естествен фурнир: EST Кестен, Тъмен дъб, Златен дъб, Орех.
  • МДФ парен бук: EST Кестен, Тъмен дъб, Златен дъб
  • МДФ полиуретанова боя: RAL, Гр. I
  • Дизайн: – Фрезовки стандартни за този модел врата: Ф03, Ф13, Ф14, Ф15, Ф32, Ф33 – ПОДАРЪК.
  • sBoard: външна декоративна планка за отключване на вратата в случай на авария.
  • Патронна брава и уникален Патрон Солид SNAKE с 5 ключа, поставен в чашка със специална закалена рингова защита.
  • Електро механична брава W-30-2T (2 точки на заключване), управление чрез безконтактна електромагнитна карта (Тансподер).
  • Вградено захранване в крилото и касата.
  • Функция EasyGo – автоматично заключване след затваряне на врата – ПОДАРЪК.
  • Ел.  резе – Бутон за бързо отключване и заключване от вътрешната страна на вратата.
  • Италиански луксозен обков – 2 дръжки Дерби (хром сатен) или Киви (месинг).
  • SBS – функция.
  • Ъглова метална каса изработена от стоманен лист 2 мм с усилена “Г” секция, осигуряваща функции на защита с/у Взлом.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Вграден механизъм за регулиране на лостовете на заключване, гарантиращ по-добро уплътнение.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг с вградено уплътнение.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Италианска патронна брава със секретен патрон Solid Snake. Патрон с уникален приличащ на змия канал, който взаимодейства със специални щифтове, които осигуряват допълнителна защита на заключването. Каналът, наречен „Snake” е патентован, което предпазва срещу неоторизирани дубликати на ключа и увеличава броят комбинации. Патрона съчетава няколко вида защити: Информационна защита (контролирано вадене на дубликати на ключа); Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”; Защита срещу разпробиване; Клиентска карта; Ергономичен дизайн на ключа. Допълнителни функции: Майсторски ключ и възможност за отваряне отвън при наличие на друг ключ от вътрешната страна.

Блиндирани врати за къща 37

Блиндирана входна врата Deco с включена отстъпка:

Цена:    3 329.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

Врати с електромеханично заключване – smart doors


Обади се и ме отключи!

Ново мобилно приложение
Пълен дистанционен контрол на smart врати
Страхотни функционалности и мониторинг на достъпа
1. Отключвате и заключвате с едно докосване.
2. Знаете дали вратата е отключена и дори дали е отворена.
3. Добавяте и премахвате пръстови отпечатъци или карти през приложението.
4. Добавяте нов потребител и определяте времето и метода на достъп.
5. Знаете кой, как и кога е отключил.
6. Следите състоянието на вратата си.
Блиндирани врати за къща 38

Вграден в стоманената каса захранващ блок за по-лесен монтаж и запазване на пространството около вратата чисто и в хармония с дизайна на помещението.

Отключване само с едно докосване

B Smart е най-новото технологично постижение, което позволява да отключвате своята врата само с едно докосване. Липсата на ключове, чипове, безконтактни карти или кодове за достъп, предотвратява недоброжелателите от неправомерно влизане през вратата. За да отключите вашата врата, B Smart единствено трябва да разпознае вашия пръстов отпечатък. Сензорите разпознават релефа на пръста и отчитат още биометрични фактори като топлина и пулс, за да гарантират сигурността на вашия дом.

Блиндирани врати за къща 39

Блиндирани врати за къща 40

S 50 Thermo + / Това е специално конструктивно решение, което едновременно изпълнява две функции: като специално пригодено място за добре работещото уплътнение и като сериозна допълнителна защита на заключващите щифтове.

Наличието на второ вградено в крилото сериозно EPDM уплътнение винаги е по-добро от само едно!

Скрито електромеханично заключване, което значително подобрява сигурността на вратата. За по-голяма сигурност е създадена възможността във вратата да се вгради втори, скрит механизъм за здраво многоточково заключване. Постигнато е изключително високо ниво на сигурност в дома и офиса, като едновременно с това и улесняват ежедневието на ползвателя им. Предлагат се две системи на заключване: електромеханична брава I-во поколение – задвижва два стоманени шипа /ElLock1P2; електромеханична брава II-ро поколение – задвижва 5, 7 или 9 точки на заключване /ElLock2P5, ElLock2P7, ElLock2P9/.

xDoor 50 Exclusive 


Блиндирани врати за къща 41

Управление с телефон!


Блиндирани врати за къща 42

Вдъхновяващ дизайн и много интелект!


Входна блиндирана врата за къща Exclusive е от най-висок клас на сигурност по отношение на заключващите механизми – заключването освен механичната патронна брава е надградено и с електромеханична брава Второ поколение с общо 10 точки на заключване. Наличието на допълнително заключване Ви осигурява не само по-голяма сигурност, но и удобство при използването на вратата. Благодарение на интегрираното във вратата управление с мобилен телефон, тази страхотна врата винаги е в очакване на Вашите команди.

А дизайнът… вграждането на стъклопакет 66 мм в този модел е иновативно решение, което позволява директното преливане на топлотата на дърво в разнообразието на стъклото.

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина – 50 мм.
  • Декоративни плоскости – 8 мм МДФ с дървесен декор.
  • Обкантващ алуминиев профил на крилото прахово боядисан.
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с два двойни девиатора
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox.
  • МДФ технически и естествен фурнир: EST Кестен, Тъмен дъб, Златен дъб, Орех.
  • МДФ полиуретанова боя: RAL, Гр. I
  • Дизайн по избор от К01 до К07 – виж по-долу – ПОДАРЪК.
  • Стъклопакет: 2 бр. стъкла по 5 мм, съединени с метален дистанционер влагоустойчива лепенка. Дебелина на стъклопакета 66 мм .
  • sBoard Външна декоративна планка за отключване, в случай на авария.
  • Патронна брава и уникален Патрон Солид Сатурн с 5 ключа  , поставен в чашка със специална закалена рингова защита.
  • Електро механична брава W-30-2T(4 точки на заключване), управление чрез безконтактна електромагнитна карта (Тансподер)
  • Вградено захранване в крилото и касата.
  • Управление с мобилен телефон Solid MobilleKeyПОДАРЪК.
  • CP – карти.
  • Ключодържател – 1 бр. –  ПОДАРЪК.
  • Функция EasyGo (автоматично заключване след затваряне на врата).
  • Ел. резе – бутон за лесно заключване от вътрешната страна.
  • Италиански луксозен обков – 2 дръжки Атина (хром сатен), Акс (хром сатен или черен) или Киви (месинг).
  • SBS – функция.
  • Метална Блок каса изработена от стоманен лист 1,5 мм, усилена да защитава с/у Взлом пригодена за тунелен монтаж чрез допълнителни отвори за анкериране.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Вграден механизъм за регулиране на лостовете на заключване, гарантиращ по-добро уплътнение.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг  изработен от неръждаема стомана 1,5 мм.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Иновативно високотехнологично решение превръщащо такъв традиционен продукт в част от съвременният мобилен свят. Вече не е нужно физически да си до вратата за да я управляваш.
Solid MobileKEY е специален модул, вграден във вратата. Това е иновативно решение за сигурността на Вашия дом, което комбинира мобилната технология и системата за електронно заключване, като получавате много нови възможности:

  • Отключвате/заключвате вратата от разстояние с едно позвъняване, което е безплатно и не натоварва Вашата сметка;
  • Решавате на кого да дадете достъп до дома Ви, чрез изпращане на SMS от мобилния телефон на администратора (собственика) на вратата;
  • Разбирате, когато някой от семейството Ви се е прибрал;
  • Получавате алармено съобщение, ако някой се опита да проникне в жилището Ви;
  • Solid MobileKEY се задейства и чрез Приложение за администриране на Входните врати (разработено за Android и iOS).

Италианска патронна брава със секретен патрон Solid Saturn. Патронът е с най-висока степен на защита против копиране (Copy Protection) сред механичните заключващи системи! Висока степен на защита по време на употреба! Дубликати на ключа могат да се вадят единствено чрез предоставяне на клиентска карта. Технически характеристики: Кодирана заключваща система с двустранно заключване; Реверсивен ключ; Брой въртящи се болтове: 9; Специална технология за повишаване ефективността при заключване; Модулна технология; Клас на заключване съгласно DIN EN 1303: 6;

Блиндирана входна врата Exclusive с включена отстъпка:

Цена:    5 599.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

xDoor 50 Exclusive / ДУО


Блиндирани врати за къща 43

Висша класа х 2!


Параден вход, а не врата! Входна блиндирана врата за къща Exclusive DUO е от най-висок клас на сигурност по отношение на заключващите механизми – заключването освен механичната патронна брава е надградено и с електромеханична брава Второ поколение с общо 12 точки на заключване. Наличието на допълнително заключване Ви осигурява не само по-голяма сигурност, но и удобство при използването на вратата. Благодарение на интегрираното във вратата управление с мобилен телефон, тази страхотна врата винаги е в очакване на Вашите команди.

А дизайнът… вграждането на стъклопакет 66 мм в този модел е иновативно решение, което позволява директното преливане на топлотата на дърво в разнообразието на стъклото.

Exclusive DUO е входна врата е с отлични показатели на топло и шумоизолация и нисък коефициент на топлопреминаване U=0.852 W/m2°K

  • Масивно крило с дебелина – 68 мм изработено от огънат стоманен лист с дебелина – 1,2 мм.
  • Специално омега оребряване на крилото.
  • Пълнеж от минерална вата с дебелина 50 мм.
  • Декоративни плоскости – 2×8 мм МДФ.
  • Обкантващ алуминиев профил на крилото прахово боядисан.
  • Вградено гумено уплътнение.
  • Два пасивни шипа от страна на пантите.
  • Усилена лостова с-ма с два двойни девиатора.
  • Италианска широкоспектърна шпионка.
  • Италиански 3D регулируеми панти – ПОДАРЪК.
  • Защита на крилото против разпробиване 6 мм – ProBox, поставя се четка на пасивното крило.
  • МДФ технически и естествен фурнир: EST Кестен, Тъмен дъб, Златен дъб, Орех.
  • МДФ полиуретанова боя: RAL, Гр. I
  • Дизайн – DK1 до DK8, DKS1,2 – ПОДАРЪК.
  • Стъклопакет: 4 бр. стъкла по 5 мм, съединен с метален дистанционер влагоустойчива лепенка. Дебелина на стъклопакета 66 мм.
  • Основно крило: Максимална ширина 1050 мм.
  • Помощно крило: Специално огънат профил четка (подвижна каса). Миним. р-р – 350 мм (В) Миним. р-р със стъклопакет – 550 мм (В)
  • sBoard: Външна декоративна планка за отключване, в случай на авария.
  • Патронна брава и уникален Патрон Солид Сатурн с 5 ключа  , поставен в чашка със специална закалена рингова защита.
  • Електромеханична брава W-30-2T(4 точки на заключване), управление чрез безконтактна електромагнитна карта (Тансподер).
  • Вградено захранване в крилото и касата.
  • Управление с мобилен телефон Solid MobilleKey ПОДАРЪК.
  • CP – карти.
  • Ключодържател – 1бр. – ПОДАРЪК.
  • Функция EasyGo (автоматично заключване след затваряне на врата).
  • Ел. резе – бутон за бързо заключване и отключване от вътрешната страна.
  • Италиански луксозен обков – 2 дръжки Атина (хром сатен), Акс (хром сатен или черен) или Киви (месинг).
  • SBS – функция.
  • Метална Блок каса изработена от стоманен лист 1,5 мм, усилена да защитава с/у Взлом, пригодена за тунелен монтаж чрез допълнителни отвори за анкериране.
  • Вградено гумено уплътнение в касата S 50 Thermo + черно.
  • Вграден механизъм за регулиране на лостовете на заключване, гарантиращ по-добро уплътнение.
  • Допълнителни анкериращи елементи за допълнително усилване на касата.
  • Долен метален праг  изработен от неръждаема стомана 1,5 мм.
  • Височина до 2100 ммПОДАРЪК.

Иновативно високотехнологично решение превръщащо такъв традиционен продукт в част от съвременният мобилен свят. Вече не е нужно физически да си до вратата за да я управляваш.
Solid MobileKEY е специален модул, вграден във вратата. Това е иновативно решение за сигурността на Вашия дом, което комбинира мобилната технология и системата за електронно заключване, като получавате много нови възможности:

  • Отключвате/заключвате вратата от разстояние с едно позвъняване, което е безплатно и не натоварва Вашата сметка;
  • Решавате на кого да дадете достъп до дома Ви, чрез изпращане на SMS от мобилния телефон на администратора (собственика) на вратата;
  • Разбирате, когато някой от семейството Ви се е прибрал;
  • Получавате алармено съобщение, ако някой се опита да проникне в жилището Ви;
  • Solid MobileKEY се задейства и чрез Приложение за администриране на Входните врати (разработено за Android и iOS).

Италианска патронна брава със секретен патрон Solid Saturn. Патронът е с най-висока степен на защита против копиране (Copy Protection) сред механичните заключващи системи! Висока степен на защита по време на употреба! Дубликати на ключа могат да се вадят единствено чрез предоставяне на клиентска карта. Технически характеристики: Кодирана заключваща система с двустранно заключване; Реверсивен ключ; Брой въртящи се болтове: 9; Специална технология за повишаване ефективността при заключване; Модулна технология; Клас на заключване съгласно DIN EN 1303: 6;

Блиндирана входна врата Exclusive ДУО с включена отстъпка:

Цена:    7 149.00 лв.

Цената e с включен ДДС.

Цената не включва доставка и монтаж.

Свързани продукти


Интериорни врати


Блиндирани врати за къща 44

Входни врати с декоративен термопанел


Блиндирани врати за къща 45