Римски щори 1

Модерна алтернатива нa перде и завеса.

Римските щори са изключително модерни и предпочитани за вътрешно засенчване, текстилът е съвременно и класическо интериорно решение.
Текстилните римски щори са не само слънцезащитен продукт, а част от декора. Те създават атмосфера на топлина и романтика в дома. Могат да бъдат акцент, допълнение или част от интериора за повече уют.
Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и са в комбинация с лесни за употреба механизми. Платовете се отделят лесно от водача, за да се почистват и перат.

Тези щори лесно могат да се пригодят за стъклен покрив на зимна градина при тераси и веранди, с което освен, че засенчват и придават финална нотка на уют.

Римски щори 2
Римски щори 3
Римски щори 4

Профил Груп предлага изключително разнообразна колекция от платове, които имат специфична функционалност: полупрозрачните материи нежно филтрират слънчевите лъчи; Black Out тъканите напълно затъмняват помещенията за пълноценна почивка; енергийно ефективните тъкани намаляват разходите за отопление и климатизация. Възможно изпълнение до 2,8 м в ширина и височина.

Платовете са антистатични италиански , а механизмите са Hunter Douglas Холандия и са изключително плавни и лесни за експлоатация, надеждни и практични.

Воденето е странично с въже и могат да се монтират на дограма, стена, таван. Най-характерното тук е, че Платът се лепи с велкро към механизма на щората, което позволява лесното сваляне за почистване и пране.

Римски щори 5
Римски щори 6
Римски щори 7
Римски щори 8
Римски щори 9
Римски щори 10
Римски щори 11
Римски щори 12
Римски щори 13
Римски щори 14
Римски щори 15
Римски щори 16