Полезно 1

За да успее да предложи качествено крайно изделие, Профил Груп работи само с утвърдени марки и партньори лидери в своята област. Това са компании с дългогодишна история, традиции и богат опит. Всички продукти са сертифицирани и отговарят на българските и международни стандарти за качество. Нашите партньори са както следва:

Полезно 2

ПВЦ системи за врати и прозорци – Германия. Изключително високо качество и пълен набор от профили и аксесоари. Предлагат се още облицовки и настилки. Възможни са много типове на отваряне и плъзгане.

Полезно 3

ПВЦ системи за врати и прозорци – България. Изключително високо качество и много богат асортимент от профили и аксесоари. Възможни са много типове на отваряне и плъзгане. Лидер на българския и някои чужди пазари.

Полезно 4

Алуминиеви системи за врати и прозорци – Гърция.Системи за окачени фасади, плъзгане, облицовка – бонд, алуминиеви парапети. Изключително качествени алуминиеви врати.

Полезно 5

Алуминиеви системи за врати и прозорци – Гърция – България. Системи за окачени фасади, плъзгане, облицовка – еталбонд. Изключително качествени алуминиеви врати.

Полезно 6

Алуминиеви системи за врати и прозорци – България. Системи за окачени фасади, плъзгане, облицовка – бонд. Богато разнообразие на завършващи алуминиеви профили.

Полезно 7

Висококачествен регилируем обков за врати и прозорци – Германия. Възможно отваряне тип нормално, двуплоскостно, секюрити, WV, HEBE SCHIEBE, хармоника.

Полезно 8

Висококачествен обков за врати и прозорци – Германия. Уникална секюрити дръжка и голямо разнообразие на дръжки за интериорни врати.

Полезно 9

Обков предимно за врати – Германия. Голямо разнообразие на обков за стъклени врати, паник брави, автомати за плавно затваряне, брави и дръжки за алуминиеви и стъклени врати.

Полезно 10

Интериорни врати – Германия. Голямо разнообразие на дизайн и цветове. Прави и обли каси и врати с противовлажни покрития.

Полезно 11

Висококачествени блиндирани врати – България. Произведени според най-високите стадарти за качество и лидер в областта.

Полезно 12

Качествени крепежни елементи – Германия.

Полезно 13

Електро апаратура и компоненти за задвижване на щори, тенти и гаражни врати – Франция.

Полезно 14

Висококачествени силикони и полеуретанова пяна – Германия. Хидро лента за монтаж на дограма и изключително висококачествена система за топлоизолация. Голяма гама строителни материали.

Полезно 15

Химия за декориране на дома – Гърция. Висококачествен силиконов латекс и голямо разнообразие на бои и оцветители. Изключителна система за оцветяване на бои в над 25 000 цвята.

Полезно 16

Висококачествена система за топлоизолация и саниране – Франция. Основана през 1665 година. Голямо разнообразие на строителни материали.

Полезно 17

Обков за стъкло и стъклени врати и душ кабини.

Полезно 18

Метали и метални изделия.

Полезно 19

ПДЧ и МДФ продукти. Голямо разнообразие на висококачествени дървесни плоскости.

Полезно 20 6 камерната Система Blu Evolution е разработена от концерна Salamander и се произвежда само в Германия. Проектирана е за постигане на максимални коефициенти на топло- и звукоизолация. Отговаря на стандарта и всички изисквания за пасивни къщи, като е добавен централен трети уплътнител, но не гумено перо, а твърда връзка.

Притежава Първокласно качество – Профилите Salamander напълно отговарят на немския стандарт за качество – RAL GZ 716/ т. 1 и т. 7, както и на европейската норма EN 12608:2003. Blu Evolution са профили от най-висок клас А.

Позволява изработване на големи конструкции на една каса поради здравината си и е изключително устойчива на агресивни атмосферни влияния включително сол.

BluEvolution позволява да се проектират висок клас – енергийно ефективни прозорци за пасивна къща благодарение на уникалния си коефициент на топлопреминаване Uf=0.95 W/m2K при стандартно изпълнение на прозорците.

Полезно 21 При изпълнение на врати и прозорци според всички технически изисквания и препоръки за пасивни къщи, коефициента на топлопреминаване достига до завидните за бранша Uf=0.71 W/m2K .

Брилянтна повърхност и искрящо бял цвят на профилаSalamander особено се гордее със специалната си рецептура за постигане на брилянтната повърхност и искрящо белия цвят на профила, несравним с останалите марки на пазара.

Благодарение на уникалната работа на инженерите от Salamander – голямата конструктивна ширина на профила от 92 мм, височина на каса и крило от 118 мм и здравината на профила Саламандър превъзхожда своите конкуренти.

Полезно 22 Освен в топлозолацията, Blu Evolution e лидер и в цветовите комбинации позволявайки избор от голям брой цветове.

За декориране на профилите в цветова гама, състояща се от над 1600 цвята, производителят влага висококачествено декориращо фолио от реномираните марки Renolit и Cova, при  стриктно спазени изискванията на стандарт RAL – GZ/716  т. 7.

Както много други стоки от една група на пазара са на най-разнообразни цени ( часовници, обувки, автомобилни гуми и др.), така и прозорци, врати, сенници и щори не могат да се обобщят в цена на парче или на квадрат.

Цената е нещо коплексно и е строго индивидуална за всеки продукт. В нашата област не може да се даде просто цена на квадрат без конкретни размери и детайли. Възможно е да се каже долна граница на квадрат стартираща от 40 лева за неотваряема рамка с единично стъкло.

Цената се определя от много фактори като размер на прозореца – вратата, вида профил, цвета на профила, вида на стъклопакета, ширината на стъклопакета, вида на механизмите и обкова, допълнителните аксесоари, допълнителните услуги, качеството на влаганите материали и много други.

Ние от Профил Груп притежаваме висока култура на ценообразуване и твърдим, че цените са ни силно конкурентни, но и оптимални в същото време. Най-ниската цена не трябва да е водещо при избор на продукти от този бранш. Най-ниска цена обикновено означава лоши-некачествени материали, икономия на материали, лоша услуга и монтаж и много други.  Ние произвеждаме и монтираме стационарни продукти, които в повечето случаи се поръчват веднъж в живота и са въпрос на пестене на енергия и пари. Хората не се замислят, но при компроментирано лошо качество как би се сменил такъв продукт с нов (та прозореца не е тостер за да си позволим да го изхвърлим, ако не ни хареса).

Грешно е вярването, че дограмата се продава на квадрат. Възможно е да се изчисли, но за специфична конструкция с всички детайли и подробности за нея. Цената на всеки прозорец е различна.

Ако не е упоменато друго във вашата оферта цената включва:

 • ДДС
 • Всички материали по продукта
 • Взимане на размери
 • Изработка
 • Монтаж
 • Сервиз

Цената подлежи на търговски и сезонни отстъпки, както и на промоции според сезонa.

Цената се договаря и е по-ниска при комплексни поръчки – врати, прозорци, щори и други.

Цената е по-ниска при плащане авансово на цялата сума на поръчката.

Срокът за изработка на дограма изцяло зависи от обема и сложността на изработка. При работа на открито не се определя конкретен срок. При работа на открито е възможно срокът да бъде променлива величина в зависимост от метеорологичните условия.

Класически тип дограма с налични цветове: 12-14 работни дни до 3 прозореца

Класически тип дограма с цветове по поръчка: 4-6 седмици

Сложни конструкции и неправилни прозорци: до 2 седмици

Комарници налични цветове: 5-7 работни дни за комарник на панти и ролетен

Налични интериорни и блиндирани врати: 8-12 работни дни

Неналични интериорни и блиндирани врати: запитване

Парапети : запитване

Душ Кабини и стъклени паравани: до 2 седмици

Щори класически цветове: 6-12 работни дни за вертикални, хоризонтални, роло

Сенници: до 2 седмици

Охранителни ролетки и решетки цвят бял: до 2 седмици

Покриване и остъкляване на тераси: запитване в зависимост от метеорологичните условия при работа на открито

Топлоизолация: запитване в зависимост от метеорологичните условия при работа на открито

Важно: Профил Груп си запазва правото да променя срока съобразно висок и нисък сезон.

Полезно 23

Да, предлагаме дограма и всички предлагани от нас продукти на изплащане. Работим съвместно с UniCredit Consumer Financing. Срокът за погасяване е според вашите нужди и възможности. Продължителността определя размера на лихвата по заема.

 • Размер на кредита от 150 до 50 000 лв.
 • Срок на изплащане от 3 до 72 месеца
 • Бързо одобрение само срещу лична карта
 • Без банкови комисионни при плащане на вноските във всеки клон на УниКредит Булбанк
 • Възможност за сключване на застраховка Защита Макс със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.
 • Без скрити такси и комисиони.

Полезно 24

Работим и по програмите за енергийна ефективност и саниране на сгради по Програма REECL.

Програма REECL Ви дава възможност да получите безвъзмездна финансова помощ до 20% на закупените от нас енергийно ефективни съоръжения – прозорци, стъклопакети, щори, други.

За програмата се кандидатства лесно в 2 стъпки:

 • Оформяме за Вас официална оферта с продукти съобразно изискванията на програмата.
 • Предайте документите които изисква съответната банка заедно с нашата оферта.

За да помогнат на българските домакинства да намалят своите разходи за отопление, Европейската комисия, Европейската банка за възстановяване и развитие и Агенцията за енергийна ефективност на Република България разработиха Програмата REECL, която представлява кредитен механизъм в размер на 40 милиона евро за финансиране на енергийната ефективност в жилищния сектор. Тези средства се предоставят на утвърдени български търговски банки за отпускане на кредити за енергоспестяващи мерки в българските домове. Те включват: енергоефективни прозорци; изолация на стени.

Важно: Считано от 01.01.2017 г стъклопакетът трябва да е с пвц дистанционер – ТОПЪЛ КАНТ.

Кредитополучателите ползват безвъзмездна финансова помощ в размер на до 20 % за индивидуални клиенти и до 35% за групови проекти.

За стимулиране внедряването на енергоспестяващи мероприятия в дома е предвидено допълнително безвъзмездно финансиране в размер на 14 милиона евро, които ще бъдат изразходвани за управлението на Програмата REECL и за предоставяне безвъзмездна финансова помощ на кредитополучателите. Средствата ще се изплащат след завършване на монтажните работи и след проверка на тяхното изпълнение от независим консултант. Кредитополучателите имат право да ползват безвъзмездна финансова помощ в размер до 35% от стойността на проекта за енергоспестяване при спазване на правилата и условията на Програмата REECL.

Важно: Уважаеми клиенти, ние не одобряваме проектите, а сме посредници между вас и кредитните институции. TBI, UniCredit и ProCredit са организациите, които Ви одобряват.

Уважаеми клиенти, в този информационен раздел , бихме искали да Ви обърнем внимание на продукти , които попадат в категория “специални гаранционни условия”. Изделия попадащи в тази категория са с намалена гаранция или такива без гаранция, които също са подробно описани в “Гаранционната карта” към всяка поръчка. Най-често това са продукти от дървесина , които се монтират в помещения с висока влажност; големи по размер стъклопакети; големи по размер и съответно много тежки отваряеми крила при дограмата; неправилна експлоатация; неправилно почистване; неправилно свързване към електрическата мрежа от неоторизирани лица на продукти с електрозахранване; други. Преди пристъпване към поръчка нашите консултанти анализират, съветват и препоръчват кое е най-правилното техническо изпълнение, но всяко изделие в Профил Груп е поръчково и Вие сте тези които имате последната дума. Профил Груп не може да поеме отговорност, както и да предложи гаранция за следните:

ДОГРАМА:

Отваряеми прозоречни крила  >  60 кг са без гаранция. В зависимост от вида стъклопакет двоен/троен се регулира с размера на крилото.

Стъклопакети  > 1.8м2 са със специални гаранционни условия. Профил Груп не дава гаранция за счупване и разхерметизиране.

Отваряеми прозоречни крила  >  2050 мм по H без хоризонтален делител са без гаранция. За пълна гаранция трябва да се постави този делител.

Отваряеми прозоречни крила  > 2360 мм по H със и без хориз. делител са без гаранция.

Отваряеми прозоречни крила  > 900 мм и  < 1100 мм по L са с намалена гаранция до 3 месеца. Препоръчваме отваряемите крила да са под 900 мм. Отваряеми прозоръчни крила с неправилна форма, огъвка и арка са без гаранция. Отваряеми прозоречни крила  >  1100 мм по L са без гаранция.

Отваряеми вратни крила  > 2100 мм по H и  > 900 мм по L трябва да бъдат с усилен обков, в противен случай са без гаранция.

Шнапер за балконска врата, Райбер за отваряемо крило са без гаранция. Автомат за врата е с 6 месеца гаранция, която покрива само хидравликата на амортисьора  за плавно затваряне. Гаранцията на комарника покрива прегарянето на мрежата от UV лъчи. Дръжка с ключ е без гаранция. Гаранцията не покрива дървесни пълнежи по врати и прозорци, в случаите на висока влажност над 40 %.

Гаранцията не покрива случаите на конденз.  За избягване на конденз по прозорците е желателно влажността в помещенията да не е повече от 40 %. Също така е необходимо да се проветрява два пъти на ден по 10-15 мин. дори и през зимата заедно с налично отопление през зимният сезон. Ако имате вътрешна подпрозоречна дъска е желателно да бъде с такава ширина, че да не пречи на циркулацията на въздуха от радиатора към прозореца. ВАЖНО : ПРИЧИНАТА ЗА КОНДЕНЗА НЕ Е ДОГРАМАТА

Никога Не оставяйте вашите деца да боравят с прозорците без надзор.

ЩОРИ:

Дървени хоризонтални щори не са влагоустойчиви и пожароустойчиви. Монтирани в помещения с висока влажност на въздуха над 50% е възможно изкривяване и деформация на ламелите.

Вертикални щори свързващата ламелите верижка често се поврежда от деца и домашни любимци. При някои платове е възможно пречупване на ламела след механично въздействие. При всички модели плат от Висока влажност на въздуха над 40% може да доведе до появата на мъгъл и промяна в цвета на плата.

Сенници – При силен вятър сенника не трябва да се оставя отворен. При Касетъчен сенник с ел.мотор е възможно след събиране да остане луфт до 2 см , което е нормално и често се дължи на линейни разширения от топло и студено.

Без гаранция е Дистанционно управление за щори и сенници, както и при продукти в помещения При влажност на въздуха над 50 %.

БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ:

Без гаранция са изделия с Деформация на дървото, дължащи се на прекомерна влажност в помещението над 40 %;

Без гаранция са изделия с корозия на металните части , дължащи се на прекомерна влажност в помещението над 40 %;

Ниво на вратите се подава от клиента.

ДРУГИ УСЛОВИЯ:

Без гаранция са случаите на Липсващи части след приемане на изделието; Механични повреди след приемането (надраскана повърхност, счупено стъкло);

Основателна рекламация се обслужва безплатно. Неоснователна рекламация се заплаща по ценоразписът на Профил Груп.

Уважаеми клиенти, на Ваше разположение сме за всякакви въпроси свързани с гаранционните условия. Моля попитайте тук.

Да, предлагаме пълно както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване. Профил Груп извършва ремонт на дограма – алуминиева и PVC. В процес на експлоатация, някои от носещите части на дограмата или задвижващите механизми се амортизират и имат нужда от подмяна или поправка. Също така некачествените уплътнители стареят и се деформират от агресивни климатични условия. Ние извършваме ремонт и профилактика на дограма, щори, врати.

Ние извършваме следните:

 • ремонт на дограма
 • подмяна или надграждане на обков
 • монтаж на подсилени охранителни механизми- противовзломни райбери
 • противовзломен обков на вече поставена алуминиева или PVC дограма
 • подмяна на счупени стъклопакети
 • подмяна на обикновени стъклопакети с енергийно ефективни
 • подмяна на повредени или износени гумени уплътнения
 • подмяна на мрежа на комарник
 • допълнителен монтаж на комарници
 • добавяне на отваряемо крило към съществуващ прозорец
 • подмяна на брави, патрони на PVC или алуминиеви врати
 • реглаж на обков на провиснали крила (ако обкова е регулируем)
 • монтаж на допълнително поръчани различни видове аксесоари  – алуминиеви первази, подпрозоречни дъски, декоративни обкантващи профили
 • подмяна на поликарбонат на покриви
 • строителни ремонти
 • други

След гаранционното обслужване се заплаща допълнително по актуалната към момента ценова листа на Профил Груп.

Най-ниската цена никога не трябва да бъде водещо в избора на нова дограма.

Полезно 25

Понякога строителството е ориентирано предимно към красивата фасада на сградата, оригиналната архитектура, атрактивната декорация на стените. Някои хора си представят ремонта, като хубав диван, модерна печка, хубави плочки в банята или нашумялото скрито осветление във орнаменти от гипсокартон. За съжаление обаче, на самите прозорци се обръща доста по-малко внимание или въобще. Но след известно време точно те стават източник на редица здравословни проблеми в жилището, свързани с поява на влага и недобра топлоизолация. Ако все още не сте се убедили от личен опит в това, вижте защо трябва да подменим старата дограма с нова и ниската цена никога да не бъде водещо в избора.

Полезно 26

 • Ако пластмасата е с ниско качество, тя пожълтява с течение на времето и започва да задържа влага.
 • Тънките стени на профила причиняват неговата деформация и бързо замръзване.
 • Некачествените уплътнения се деформират от слънце и студ не уплътняват и пропускат прах и вода.
Полезно 27
 • Минималният размер на въздушните камери не осигурява добра защита срещу ниски температури.
 • Понякога, при ‘евтината дограма’ за да е евтина , не се поставят стоманени усилители в профила или се спестяват други важни съставни части, което неминуемо води до деформация на контура на прозореца, усукване и деформация на стъклата, последващо увисване на щорите и т.н.

Полезно 28

 • Тънкостенните метални профили обикновено са без антикорозионно покритие.
 • Евтините стъклопакети водят до липса на изолация, конденз и замръзване.
 • Честа практика на строителите е да гледат на дограмата, като на ‘трета ръка стока’ и много собственици на нови апартаменти постепенно, след неуспешни опити да елиминират възникналите проблеми, се сблъскват с необходимостта от смяна на “НОВИТЕ” прозорци с НОВИ.

Полезно 29

 • Съвременните прозорци са оборудвани със стъклопакет с подобрени характеристики за енергийна ефективност, които ви позволяват да спестите до 74% от топлинната енергия.
 • Всеки човек желаещ да подмени прозореца трябва да знае, че това е стационарен продукт и подмяната му с нов изисква много средства и усилия. Това е един от най-важните продукти в ремонта на апартамента или офиса и ниската цена никога не трябва да е определяща. Не забравяйте, че доброто качество винаги си струва направената инвестиция.

Полезно 30

За да се оправдае инвестицията за нова дограма, не се доверявайте на малки и фирми еднодневки.

Фирмата – чест въпрос е как да се разпознаят некоректните фирми. Запитайте се фирмата от колко време е в бранша, има ли референции от доволни клиенти и доставчици, членува ли в браншови организации (Българска Асоцияция за Врати и Прозорци) , какви гаранции дава, какво пише във форумите за тях, компетенти и честни ли са консултантите, наложени марки ли продават или неизвестни и т.н. Запитайте колко офиса имат и имат ли производствена база.

В името на заинтригуване на клиента с по-ниска цена и спечелването го като клиент, много фирми са готови да занижат или прескочат професионалните стандарти и изисквания и добрата сделка на пръв поглед остава горчив вкус и проблеми задълго. Колко от нас не са попадали в подобна ситуация , в която ниската цена означава лош продукт или лоша услуга. Колко от нас нямат лични примери, че евтиното е за кратко и евтиното излиза скъпо. Всеки знае, че маратонки за 10 лева са евтини, но за 10 лева всеки може да рискува.

В бранша не е важен само вида профил и цената, но и метала който се влага, стъклопакетът, производството, монтжът и много др. Продуктите в този бранш са стационарни едрогабаритни, че веднъж не направени както трябва, отнема поне толкова време и средства за поправка колкото за нови.

На всичко по-горе се базираме на реални случаи от посещения за ремонт на дограма монтирана от други фирми. Сблъскваме се с невероятно лошо качество на продукти и услуги и дори има случаи, в които прозореца просто трябва да бъде сменен. Ежедневно в нашите офиси влизат клиенти потърпевши от проблемни „евтини” фирми с огромно разочарование. За съжаление тези некоректни фирми се увеличават в условията на криза. Точно заради тези проблемни фирми е създадена Агенцията за защита на потребителите.

К-стъклото е обикновено флоатно стъкло с нанесен по метода на пиролизата тънък слой метален окис.

При цялата си простота, обаче, стъклопакетът с к-стъкло е 2 пъти по-добър изолатор от обикновения стъклопакет. При двоен стъклопакет с две обикновенни стъкла коефициентът на топлоизолация е 2.8 W/m2К, докато при стъклопакет с К-стъкло, коефициента е 1.4 W/m2К.

Не се поставя стъклопакет с К-стъкло на изложение с пряка слънчева светлина – през лятото се получава парников ефект!

Покритието позволява на слънчевата късовълнова енергия да влиза в сградата, но поради високата му отражателна способност в инфрачервения спектър действа като преграда за изтичането на скъпата дълговълнова енергия (създавана от отоплителните уреди, осветлението и др), тъй като я отразява обратно в помещението. По този начин се блокират топлинните загуби, намаляват се сметките за отопление и вложените средства за поставяне на качествена дограма с качествено остъкляване се възстановяват бързо. Стъклопакетите, изработени с К-стъкла, намаляват в голяма степен загубата на топлина през прозореца, подобряват топлоизолацията и свеждат до минимум появата на конденз. Те са с повишена енергийна ефективност и спестяват до 40% от разходите за отопление през зимата. Подходящи са за помещения със северно и източно изложение.

Предлага се отваряне в следните варианти:

 • Нормално
 • Двуосно – прозорецът се отваря и по вертикала. Предназначено е за проветряване.
 • Микровентилация – това е надградено двуосно отваряне, при което прозорецът се отваря с 2-3 мм. По този начин се получава обдухване, което предотвратява конденз и в същото време помещението не се охлажда
 • Обикновено плъзгане
 • Тип хармоника
 • Тип Фолксваген – отваряне чрез придърпване и приплъзване по релса, комфортно и леко придвижване на крилата, с перфектно уплътнение чрез гума.
 • Хебе Шибе – плъзгане с повдигане
 • Стъклено плъзгане
Като начало, трябва да се има предвид, че дограмата е само част от изолацията на помещението. Тя спомага за по-добри стойности на топлоизолация, но не е единственият фактор влияещ на тези стойности. За да се избегне „изпотяването” на прозореца и появилият се мухъл е ДОБРЕ:

 • Да се проветрява редовно помещението.
 • Да се поддържат постоянни температури, не по-ниски от 18-19 C’
 • Да се поддържат възможно най-малки температурни разлики между различните помещения в жилището.
 • Да се извърши комплексна изолация на помещението.

Полезно 31

Полезно 32

Трабва да се имат няколко основни фактора в предвид при поръчка на дограма. Нейните стойности на топлоизолация (колкото по-ниски, толкова по-добре) и звукоизолация. Колко камери има (колкото повече, толкова по-добре, но за нашия климат 4-5 камерни са нормални). Трябва да се консултирате какви допълнителни механизми се предлагат и какъв стъклопакет е възможно да се постави. Произхода на профили и обков също е от много голямо значение.

Ние в Профил Груп знаем, че продуктите ни са стационарни и скъпи покупки и не са от стоките, които можем да купим пак и пак и пак. Ние предлагаме само висококачествени материали и работим с компании с дългогодишна история, богат опит и лидери в областта.

Двата вида материал са много различни и съответно имат своите предимства и недостатъци:

Поливинилхлорида (PVC) е най-използвания органичен материал в строителството поради безспорните си качества. PVC дограмата предлага отлични стойности на топлоизолация поради ниската си топлопроводимост- може да достигне стойности до 0.7 W/mK в зависимост от профила. Тя е лесна за изработка и монтаж, поради което и цената и е по-ниска от алуминиевата. Лесна е за поддръжка и позволява поставянето на обков с многоточково затваряне, което спомага за по-прецизна настройка на пантите на достъпна цена. Позволява 3-4 вида стъклопакет и се предлага обикновено в 10-14 цвята. Животът й е относително дълъг- 20-30 години.

Алуминиевата дограма е практически вечна. Структурата и външния й вид не се променят с времето и е неподатлива на големите температурни амплитуди на нашата географска ширина. По-здрава е от PVC-то и затова позволява изработването на сложни конструкции от нея като покривни конструкции, окачени фасади, зимни градини и др. Няма топлоизолация като PVC-то но профилът с прекъснат термомост се доближава по стойности до тези на поливинилхлорида. Поддържа се лесно и предоставя възможност за поставяне на стъклопакети с различни дебелини. Предлага се в разцветки по системата RAL. Алуминият е по-енергоемък за изработка и това води до малко по-висока цена.

Прозорците в повечето сгради са доста стари и не предлагат изолация и естетика отговаряща на съвременните норми. Енергията поскъпва с годините и ще запази тази тенденция и с нея разходите но за отоление и вентилация нарастват непрекъснато. С нови и качествени прозорци е възможно да спестим до 70% от бюджета си за отопение и охлаждане на дома или офиса. Инвестицията за подновяване на дограма се възвръща сравнителни бързо имайки в предвид нарастващите цени на енергията.

Новият прозорец от PVC или алуминий може да ви предложи значително по-високи стойности на топло – и звукоизолация. Чрез специален механизъм те стават и противовзломни. Значително по-лесни са за поддръжка и богатия набор аксесоари (комарници, щори, подпрозоречни дъски, обков) към тях ще внесат уюта, който всеки би искал във Вашия дом.

С използването на сайта www.profil-bg.com Вие приемете и се съгласявате с публикуваните в тази интернет страница условия.

ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Авторски права

Потребителите, които са се съгласили да спазват настоящите условия имат право да разглеждат всички публикувани материали. Публикуваната информация е единствено за лична употреба с нетърговска цел, като се спазват авторските права.

Копиране, публикуване и разпространяване на материали от този сайт с каквато и да е обществена или търговска цел е абсолютно ЗАБРАНЕНО. Публикуваната информация в сайта www.profil-bg.com е под закрилата на Закона за авторското право и нейното публикуване в други сайтове е наказуемо.

Права и отговорности

Профил Груп си запазва правото по всяко време и без предварително предупреждение да внася промени в публикуваните материали, софтуер, услуги, продукти и цени качени на сайта. Дружеството не носи отговорност за неактуализирана информация на сайта и/или технически грешки в описание, цени, снимки. Всички снимки на сайта са с илюстративна цел. Снимките не може да се считат за мостри, шаблони и технически детайли.

Част от публикуваните продукти е възможно да са изчерпани и неналични в момента или налични в момента. Актуална информация за налични и неналични продукти може да предостави всеки наш служител: виж раздел контакти.

Промяна на цени

Цените посочени в www.profil-bg.com могат да бъдат променяни по всяко време без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите за това. При промяна на цената Потребителят е задължен да заплати тази цена, която е била актуална към момента на сключване на договора, без значение дали е по-висока или по-ниска от по-късно обявената.

При допуснати технически грешки на публикуваната в сайта информация, Профил Груп има право да откаже изпълнение на договора без да дължи обезщетение на потребителя.

Цените на всички продукти в сайта са за изделието без доставка и монтаж.

Промоцията не може да бъде комбинирана с други отстъпки и промоции за избраната услуга или продукт!