Плисе щори 1

Модерни и красиви с неповторим дизайн и елегантно контролиране на дневната светлина и температурата. Придават уникален архитектурен щрих на помещението. Една от силните характеристики е възможност за изпълнение в нестандартни форми (триъгълник, кръг, полукръг, трапец). С различна степен защитават от нежелани отражения на светлината. Плисе щорите заемат минимална част от стъклото в събрано състояние за максимален просвет, когато не се използват. Профил Груп предлага голямо разнообразие на материи:

  • Ефирни (изцяло с декоративен ефект),
  • Плътни (пропускат светлина, но не пропускат видимост)
  • С рефлекторно покритие (отразяват до 70% преките слънчеви лъчи)
Плисе щори 2
Плисе щори 3
Плисе щори 4

Плисе щорите се сгъват и разпъват във вид на хармоника. Профил Груп предлага голямо разнообразие на платове и цветове и различни схеми на управление. Плисе щората може да се направи във вид ден и нощ – или да се комбинират 2 щори в една. През деня ползвате едната, а през нощта другата.

Плата е италиански антистатичен и не поема миризми. Механизмите са Hunter Douglas Холандия и са изключително плавни и лесни за експлоатация, надеждни и практични.

Плисе щори 5
Плисе щори 6
Плисе щори 7

Модели вътрешни щори плисе:

  • Стил – щората е с опънати корди и управлението е с въже. Събира се само нагоре. Стандартно се предлага с бяла окомплектовка, но е възможно да се направи в цвят сив или кафяв, като допълнителна опция. В случай, че монтажа е извън рамка е необходимо поставянето на допълнителни специални планки за изнасяне. Тази щора може да се изработи с неправилни форми – кръг, трапец, ветрило. Подходяща е за наклонени прозорци, неправилни по форма прозорци, както и за всички видове нормални врати и прозорци.
  • Дизайн – щората е с опънати корди и управлението тук е с пластмасова ръкохватка, която може да се замени с метална. Стандартно се събира само нагоре, но тук може да се направи и в двете посоки. Окомплектовката серийно е бяла, но е възможно да се направи в цвят сив или кафяв, като допълнителна опция. В случай, че монтажа е извън рамка е необходимо поставянето на допълнителни специални планки за изнасяне. Тази щора може да се изработи с неправилни форми – кръг, трапец, ветрило. Подходяща е за наклонени прозорци, неправилни по форма прозорци, както и за всички видове нормални врати и прозорци.
Плисе щори 8
Плисе щори 9
Плисе щори 10
Плисе щори 11