Почти незабележими и с модерна изчистена визия за най-взискателните клиенти е модела от серията ТАПЕТНИ врати, на които касата се вгражда в стената. В една равнина със стената и в цвета на стената този модел врати придава дизайнерски щрих на помещението от най-висок клас.

ново: Вградени интериорни врати тип Тапетни 2

Серия Компакт е колекция за вграждане в стената, т.нар. тип “тапетни врати”.

Конструкцията на крилото е от МДФ с покритие грунд-боя, която позволява допълнителен финиш в съответствие със стената около вратата. Може да се боядисва с латекс, бои на водна основа, може да се слагат тапети или ламперия(при спазване на товароносимостта на пантите). Касата е от алуминиев профил, който трябва да се интегрира в отвора, като луфтовете между касата и стената трябва да се попълнят, за да може вратата да придобие визията на изрязана в стена.

Спрямо отваряемостта може да бъде изравнявана на вътрешен или външен ръб на отвора, в зависимост от коя страна е нужно да изглежда на едно ниво със стената.Възможно е тази серия да бъде поръчана с нестандартни размери във височина, на 2200 или 2300 мм.

ново: Вградени интериорни врати тип Тапетни 3

Обикновено касата трябва да бъде монтирана на много ранен етап от ремонта, още преди завършване на операциите по стените. Поради тази причина, за улеснение на клиентите, стандартни каси се поддържат на склад. Крилата се поръчват индивидуално.

Характеристики :

  • Тип фалц: безфалцова със скрити панти и магнитен насрещник
  • Тип пълнеж: стандартен пчелна пита + възможност за перфорирано или плътно ПДЧ (в зависимост от посоченото в каталога за съответната колекция) срещу допълнително заплащане
  • Тип брава: обикновен ключ + възможност за секретно или WC заключване срещу допълнително заплащане
  • Брой панти: стандартно 2 броя
  • Тип остъкляване: без стъкло

ново: Вградени интериорни врати тип Тапетни 4

ново: Вградени интериорни врати тип Тапетни 5

ново: Вградени интериорни врати тип Тапетни 6