Капаци за дограма 1

Капаци или познати още като кепенци за прозорци са традиционен за цяла Европа  архитектурен елемент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом и придават на всяка сграда традиционен за 18 и 19 век старинен стил. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънцезащита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са допълнителна сигурност срещу крадци. Не бива да се пренебрегва и фактът, че капаците са едно много добро решение за естетичния вид на вашият дом.

Профил Груп произвежда алуминиеви капаци за дограма от висококачествен устойчив на удар и атмосферни въздействия алуминиев материал, който гарантира висока надеждност, перфектна функционалност и допълнителна сигурност.

Капаци за дограма 2
Капаци за дограма 3
Капаци за дограма 4
Капаци за дограма 5

Алуминиевият капак е изключително елегантен без това да пречи на здравината му. Изделието е сериозен конкурент на ПВЦ капаците и ги превъзхожда по няколко критерия. По-здрав е и освен за слънце защита спомага за охрана на дома. Този капак не старее и не си променя цвета за разлика от ПВЦ капаците, защото е от алуминий.

Профил Груп предлага прахово полимерно боядисване във всички RAL цветове включително и в богата гама дървесни. Не на последно място, цената на такъв алуминиев капак е по-ниска от ПВЦ капаците. Изработва се на отделна специално проектирана каса за системата с панти на крилото.

Алуминиеви капаци за прозорци са със статични ламели и предлагат оптимална слънцезащита, като в същото време осигуряват отлична вентилация на помещението, чрез безпроблемната циркулация на въздуха.

Идеално решения за всеки дом, вила или заведение.

Капаци за дограма 6
Капаци за дограма 7
Капаци за дограма 8
Капаци за дограма 9