Иноксови парапети 1

Разликата между иноксов и алуминиев парапет е в материала. Иноксовите за разлика от алуминиевите парапети, се изработват от неръждаема стомана, която е значително по-здрава от алуминия. Възможностите за изработка са неограничени – с хоризонтални струни, с вертикални струни, комбинация от двете, със стъкло. Основният недостатък е значително по-високата цена за разлика от алуминия.

Иноксовите парапети са композиция от неръждаеми стоманени профили, здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразни цветове и модели. Те са корозоустойчиви и здрави. Позволяват голямо разнообразие от архитектурни комбинации. Монтират се посредством неръждаеми компоненти или сглобки.

Иноксови парапети 2
Иноксови парапети 3
Иноксови парапети 4
Иноксови парапети 5

Иноксовите парапети са изключително добро и ефективно решение, както за интериора така и за екстериора. Тук предимствата са многобройни, а именно: висока устойчивост на атмосферни влияния, бърз и чист монтаж, възможност за индивидуално проектиране на визията, не корозират в сравнение с металните парапети, голямото разнообразие на профили, сглобки и цветове и много други.

Намират приложение на стълбища, тераси, административни и жилищни сгради, рампи и в градината. Иноксовите парапети са сертифицирани за ограждане на басейни с цел предпазване от деца. Възможни са комбинации от кръгли и квадратни профили, с вертикален или хоризонтален пълнеж, стъкло и други.

Иноксови парапети 6
Иноксови парапети 7
Иноксови парапети 8
Иноксови парапети 9