За нас 1

Добре дошли на www.profil-bg.com! За нас е чест, че желаете да научите повече за нашата компания. Тук ще откриете полезна информация не само за нас, но и за продуктите, идеите и ценностите ни.

От своето създаване досега Профил Груп – Profil Group се стреми да бъде водеща компания в своя силно конкурентен бранш. Ние вярваме, че в основата на една бизнес организация са хората – както клиентите, така и служителите. Полагаме упорит труд и постоянство в най-важния за нас ресурс – служителя. Постоянството е водещо за постигане на високите ни цели, а именно високо квалифицирани, ефективни и гъвкави служители. Ние знаем, че доволен клиент се постига само с добър и качествен екип.

През годините се научихме да инвестираме в ноу-хау, в по-модерно техническо оборудване и в квалифицирани служители. Знаем, че това е голяма съставна част от цялата формула за постигане на високо качество. Друга част, която умеем с отличен, е подбора на висококачествени материали и консумативи, влагани в производството.

Когато клиентът дойде при нас, той всъщност поръчва топлина, уют и красота за своя дом, а не просто прозорец или врата. Поръчва изделие, с което ще живее и ще ползва дълго време и компромиси са недопустими. Ние съзнаваме отговорността, която носим и винаги се стремим да доставяме продукт, произведен от най-добрите материали, по най-иновативния начин, на най-разумната цена. Никога не подценяваме и услугата, която върви ръка за ръка с продукта. Ние знаем, че само по този начин е възможна пълната удовлетвореност на клиента. От всеки доволен клиент ние получаваме вдъхновение и заряд да вървим напред. Нашият най-добър учител винаги е бил и ще бъде клиентът и ние се учим постоянно, като с годините и практиката научихме много и най-добрите уроци, но най-важният е, че това, което зависи от теб, трябва да го свършиш безупречно.

За нас 2

През 2010 г. се разшири гамата на предлаганите от нас продукти и услуги, като успяхме да предложим така наречената комплексна услуга за нашите клиенти. Освен предлаганите към момента врати, прозорци, щори, парапети и облицовки успяхме успешно да внедрим продукти, като душ кабини, сенници, охранителни ролетки, интериорни и блиндирани врати и услуги, като довършителни работи, топлоизолация, строителни ремонти и строителни материали и всичко на принципа – от едно място на по-добра цена.

Клиентите оцениха високо това наше преструктуриране, защото времената са все по-забързани и клиентът е все по-зает. По този начин успяваме успешно да пестим време, главоболие и средства на нашите клиенти. Най-големият успех за нас е постоянно да увеличаваме семейството на ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ на Профил Груп.

С уважение,
Емил Пашов
Управител на Profil Group