Вертикални щори 1

Вертикалните щори на Профил Груп са модерната и елегантна алтернатива на завеси и пердета, като в много случаи са дори на по-ниска цена. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила. Изключително подходящо допълнение на дома, офиса, хотела. Ламелите са с високи нива на затъмняване и лесно се почистват. Плата е Италиански антистатичен , като не полепва прах и не абсорбира нежелани миризми. Някои платове са устойчиви на горене.
Механизмите са Hunter Douglas Холандия и са изключително плавни и лесни за експлоатация, надеждни и практични.

Този вид щори са най–доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Възможна е изработката на вертикални щори за наклонени или скосени тавани и прозорци. Вертикалните щори могат да се задвижват ръчно или чрез електромотор.

Изискан интериор


Вертикални щори 2

Модерни цветове


Вертикални щори 3

Антистатичен плат


Вертикални щори 4

Стандартните ламели са с ширина 89 мм , но предлагаме и 127 мм. Разнообразието на платове в Профил Груп дава възможност на всеки клиент да подбере най-добрата визия на щора, както и да съчетае цялото интериорно пространство.

В допълнение, Профил Груп предлага black out  платове със сведена до минимум пропускливост на светлина.

За най-взискателните клиенти, Профил Груп предлага луксозни заоблени релси в модерни цветове и електромеханично задвижване с електромотори SOMFY Франция.

Вертикални щори 5
Вертикални щори 6
Вертикални щори 7
Вертикални щори 8

В допълнение към богатото портфолио в групата на вертикалните щори, Профил Груп предлага Вертикална щора в изпълнение с АЛУМИНИЕВ ЛАМЕЛ 89 мм. Алуминиевият ламел е с най-високипоказатели на затъмняване и лесно се почиства.

Вертикални щори 9
Вертикални щори 10
Вертикални щори 11