От 2000 г. насам ние от Профил Груп произвеждаме PVC дограма. Разполагаме със собствена производствена база, където създаваме продукти за нашите клиенти. Работим съвместно с две доказали се марки Salamander – Германия и Profilink – България. Всяка от тези марки произвежда качествени PVC профили с различни характеристики, от които можем да изработим PVC прозорци и врати по поръчка, съобразени с вашите желания за нива на изолация, цвят, размер, отваряемост и др.

Salamander – 5 и 6 камерни PVC системи


PVC дограма 1

Salamander е един от водещите производители на профилни системи от PVC за врати и прозорци. Производствените фабрики се намират само и единствено в Германия – гр. Тюркхайм и гр. Папенбург. Профилите Саламандър се характеризират с първокласно качество и с атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност. Tе напълно отговарят на немски стандарт за качество с изключително дълъг живот – над 60 години.

Profilink – 4, 5 и 6 камерни PVC системи


PVC дограма 2

Profilink е водещ производител на PVC профили за прозорци, врати, облицовки, щори и специализирани изделия. Името се асоциира с висококачествени продукти и коректни партньорски взаимоотношения, което нарежда марката между най-големите и уважавани фирми в Европа за производството на PVC профили за прозорци и врати. Фирмата осигурява компетентни решения за прозоречни системи.