Роло щори 1

Роло щорите са продукт за вътрешно засенчване и са проектирани, така че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най-взискателните клиенти. Тези щори бързо се превърнаха в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилни, удобни и много лесни за използване, сега красят много интериори. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения.

Плата е италиански антистатичен и не поема миризми. Механизмите са Hunter Douglas Холандия и са изключително плавни и лесни за експлоатация, надеждни и практични.

Разнообразни цветове


Роло щори 2

Разнообразни материи


Роло щори 3

Качествени механизми


Роло щори 4

Профил Груп  предлага богат избор от цветове и материи в това число и Blackout модели за пълно затъмняване. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, в къщата или на административни места.

Рoло щорите са добър избор за хора с астма и алергии, но не само, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.

Специално за по-взискателните клиенти, които желаят да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите роло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и нощ, както и луксозното изпълнение с кутия и водачи.

Модерен интериор


Роло щори 5

Не полепват прах


Роло щори 6

Лесно управление


Роло щори 7

При моделите стандарт и стандарт ден и нощ : стандартното изпълнение е управление с верижка и монтаж с планки върху дограмата с бяла окомплектовка. За тези 2 модела не се предлага окомплектовка в дървесен цвят. Двата модела роло щори са с класическа изчистена визия и най-ниска цена.

При моделите елеганс и елеганс ден и нощ : стандартното изпълнение е луксозно със заоблена кутия и водачи. Управлението е с верижка. За тези 2 модела се предлага окомплектовка и в дървесен цвят , с което лесно може да се съчетае с дървесен цвят дограма. При модела ден и нощ се предлага по-голяма кутия на височина над 120 см, която не се заплаща допълнително. Този модел е НАЙ-ПРОДАВАН.

При моделите комфорт и комфорт ден и нощ: стандартното изпълнение е управление с верижка и монтаж с планки върху дограмата с бяла окомплектовка. При тези 2 модела , механизма е изключително здрав и позволяват направата на по-големи размери. Възможно е поставяне на декоративна кутия на ролковият механизъм. Цветна окомплектовка (без дървесна) се предлага като опция само за модела комфорт, а при комфорт ден и нощ е само бяла. Тези два модела могат да се изпълнят със задвижване посредством електромотор с дистанционно на френската марка “Somfy” с 60 месеца гаранция.

  • Модел комфорт се изпълнява серийно без кутия и водачи, но може да се добавят като опция. Кутията е 60 мм х 60 мм в цвят бял или черен. В случай, че монтажа е тип стена е необходимо добавянето на конзоли за стенен монтаж.
  • Модел комфорт ден и нощ се изпълнява серийно без кутия и водачи, но може да се добавят като опция. Кутията е 90 мм х 90 мм в декор с вложка от плата на щората. В случай, че монтажа е тип стена е необходимо добавянето на конзоли за стенен монтаж.
Роло щори 8
Роло щори 9
Роло щори 10

Най-харесвания модел роло щори е така наречената вътрешна роло щора „ Ден и нощ “. Характерни са с  използвания за производството им специален плат, който представлява редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден и нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване вече играе важна роля в интериора. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Те могат да бъдат закрепени към стената или  тавана, като осигуряват широко поле за вашите идеи за дизайн.

Роло щора елеганс с кутия и водачи – най-продавана

Роло щори 11

Роло щора стандарт без кутия и водачи – най-евтина

Роло щори 12

Роло вътрешна щора ден и нощ – най-харесвана

Роло щори 13

Управление роло щора с метална верижка

Роло щори 14