Профил Груп има удоволствието да Ви представи един прекрасен проект на българското черноморие изпълняван съвместно с Прогресстрой Инженеринг гр. София.

Профил Груп е избран за главен изпълнител на дограма, парапети и врати на къщи във ваканционен затворен комплекс SONATA Sea Villas в гр. Ахтопол.

Вилно селище SONATA Sea Villas е разположено на първа линия на централния плаж на гр. Ахтопол и се състои от 24 броя еднофамилни къщи със самостоятелни парцели и контролиран достъп.

Комплексът е разположен на терен с обща площ от 8611 кв. м с три типа къщи тип „А“, тип „Б“ и тип „В“, всяка от които на два етажа, с две или с три спални.

Профил Груп произвежда и монтира висок клас ПВЦ дограма 5 камерна с 6 камерно водобранно крило – бяла от вътре и антрацит от вън с високо енергиен стъклопакет. Освен прозоръчните системи ни е възложено изпълнението на парапети на целия комплекс. Парапетните системи са с модерна визия с прави форми в цвят шампанско и ламинирани цветни стъкла.

Профил Груп е избран за главен изпълнител на дограма, парапети и врати на къщи във ваканционен затворен комплекс SONATA Sea Villas в гр. Ахтопол. 2

Профил Груп е избран за главен изпълнител на дограма, парапети и врати на къщи във ваканционен затворен комплекс SONATA Sea Villas в гр. Ахтопол. 3

Профил Груп е избран за главен изпълнител на дограма, парапети и врати на къщи във ваканционен затворен комплекс SONATA Sea Villas в гр. Ахтопол. 4