Дървени щори 1

Дървените щори на Профил Груп са уникална и стилна добавка за интериора. Дървото създава атмосфера на топлина и уют, като се вписва във всички архитектурни стилове. Щорите  са изработени от АМЕРИКАНСКО ПАЛМОВО ДЪРВО, внимателно полирано с лаково покритие. Дървените щори са част от мебелировката и обзавеждането в дома или офиса. Освен стилния си външен вид, те са изключително ефективни при  регулиране на светлинният поток чрез завъртане на ламелите.

Механизмите са Hunter Douglas Холандия и са изключително плавни и лесни за експлоатация, надеждни и практични.

Ламели с ширит


Дървени щори 2

Ламели с ширит


Дървени щори 3

Ламели с въже


Дървени щори 4

Модели вътрешни щори от дърво:

  • модел с 25 мм ламел, управлението се осъществява чрез дървена дръжка, а събирането и спускането на щората посредством корда. Стандартно модела се изпълнява с дървен декоративен корниз. Предлага се и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене.
  • модел с 50 мм ламел, управлението се осъществява посредством корди. Стандартно модела се изпълнява с декоративен дървен корниз и алуминиева релса / дървена релса. Предлага се и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене. Изпълнението на щората със стълба с декоративна лента “широки тиранти” придава още по-изискан вид на изделието.
Дървени щори 5
Дървени щори 6
Дървени щори 7
Дървени щори 8
Дървени щори 9
Дървени щори 10
Дървени щори 11
Дървени щори 12