Дървените щори на Профил Груп са уникална и стилна добавка за интериора. Дървото създава атмосфера на топлина и уют, като се вписва във всички архитектурни стилове. Щорите  са изработени от АМЕРИКАНСКО ПАЛМОВО ДЪРВО, внимателно полирано с лаково покритие. Дървените щори са част от мебелировката и обзавеждането в дома или офиса. Освен стилния си външен вид, те са изключително ефективни при  регулиране на светлинният поток чрез завъртане на ламелите.

Механизмите са Hunter Douglas Холандия и са изключително плавни и лесни за експлоатация, надеждни и практични.

Ламели с ширит


Ламели с ширит


Ламели с въже


Модели вътрешни щори от дърво:

  • модел с 25 мм ламел, управлението се осъществява чрез дървена дръжка, а събирането и спускането на щората посредством корда. Стандартно модела се изпълнява с „челен“ декоративен корниз. Предлага се и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене.
  • модел с 50 мм ламел, управлението се осъществява посредством корди. Стандартно модела се изпълнява с „П-образен“ декоративен корниз. Предлага се и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене. Изпълнението на щората със стълба с декоративна лента придава още по-изискан вид на изделието. Задвижването „РЕТРО” придава на интериора духа на 30-те години на ХХ век.