Двулицевите врати за баня са подходящи за малки санитарни помещения, когато се притеснявате от по-висока влажност или възможност за контакт с вода. Изработва се от алуминиев профил от страната на мокрото помещение и MDF плоскости от страната на коридора заедно с декоративна каса с цел цветово съчетание на другите врати в коридора. Вратата е интериорна откъм коридора, като същевременно дава по-добра защита откъм банята или тоалетната поради алуминиевата си повърхност от вътре.
Алуминият от вътрешната страна може да се боядиса в цвят по желание на клиента , както и да се постави огледало на крилото /допълнителна опция/. От вън се облича с бели или дървесни декори спрямо декорите , които поддържаме на склад от колекцията ни на интериорните врати.

Алуминиева врата за баня с декоративна MDF каса и обличане от вън - Двулицева за баня 2 Алуминиева врата за баня с декоративна MDF каса и обличане от вън - Двулицева за баня 3

Тази врата е изключително добро решение за бани и мокри помещения. От вътре е здравината на алуминиевата врата, която на практика не се влияе от влага и топлина, а от вън е интериорното решение съчетано с останалите интериорни врати по цвят и покритие.

От вътре може да се облива с вода, като същевременно дървесното покритие отвън остава незасегнато. Изработва се само с отваряне навътре към банята или навън към коридора. При отваряемост навън не може да се постави декоративна МДФ каса.

Няма ограничение за моделите дръжки, като дръжката може да бъде същата, както на останалите врати в коридора. Алуминиевата каса от вътре е снабдена с перо и лягайки върху плочките, перото придава изключително завършен вид. Като допълнителна опция се предлага и долен праг , който допълнително предпазва от преминаването на вода под врата.

Алуминиева врата за баня с декоративна MDF каса и обличане от вън - Двулицева за баня 4 Алуминиева врата за баня с декоративна MDF каса и обличане от вън - Двулицева за баня 5