Интериорна стъклена врата НА ПАНТИ. Изискано интериорно решение, което създава усещане за простор. Изпълняват се с алуминиева каса с уплътнение с два броя панти на всяка врата. Тази врата се изпълнява със специална дръжка с вградена брава и секретен патрон, посредством която вратата се заключва. Касите са два модела –  щок каса класик и каса с перо. За най-добър резултат се препоръчва пода  и стените да бъдат готови при оразмеряването и монтажа на вратата, като в случаите на врата с каса с перо е задължително.  

Профил Груп предлага колекция от рисунки за стъкло, които могат да превърнат тази врата в истински шедьовър. Рисунките се изпълняват чрез матиране на стъклото с форми, силуети и изображения. Възможно е касата на вратата да бъде боядисана в цвят по избор от каталога на РАЛ системата. Вратата е подходяща за всяко помещение и посредством доброто уплътнение и изчистената си визия придава модерен щрих на интериора.

Стъкло: Закалено (темперирано) 8 мм кантирано от всички страни и перфорирано. Стъклото може да бъде класическото прозрачно, МАТ или оцветено в масата си.

Обков: Системен за стъклена врата, цвят сатен, произход Италия

Повече за стъклени врати и витрини:  виж тук

Нов продукт: Интериорни стъклени врати с алуминиева каса 2  Нов продукт: Интериорни стъклени врати с алуминиева каса 3