Понастоящем, Профил Груп разполага с добре развита мрежа магазини за строителни материали и стоки за дома. При нас ще откриете всичко необходимо за строителството и ремонта на конкурентни цени. Предлагаме изключително широк диапазон продукти – бои и лакове, кабели и електро материали, смесители за баня и кухня, заключващи системи и обков, водопроводни части и други. Наши партньори са само доказани имена в бранша – Ideal Standart, Legrand, Ceresit, Mauer Locking Systems и други.

В допълнение, Профил Груп има собствен внос от Чехия на бояджийски аксесоари и инструменти и от Италия на водопроводна арматура.

Най-голямата ни гордост е представителството ни на латекси и бои – Chrotex Гърция. Вече дълги години сме представители на марката, която с времето се превърна във синоним на качество. В този сегмент на търговската ни дейност сме познати на пазара с марката Латекс бг.

www.latex.bg

PDF


 • Латекс без тежки метали и вредни вещества

 • Латекс безвреден за здравето – подходящ за детска стая

Отличителен знак за висок клас интериорни и екстериорни латекси и бои е богатата палитра цветове над 25 000 цвята, екологичният състав на продуктите, високоякостното миещо се покритие на латекса, неизбледняващи с времето цветове.

Множество клиенти се довериха на продуктите ни и много от тях се връщат отново. Портфолиото от клиенти на Профил Груп включва, както частни клиенти и домакинства, така и строителни фирми и бояджийски бригади. Множество домове и сгради са оцветени и обновени с гръцки латекс Хротекс.

Топ продукти


Латекс Екстра за вътрешно


Латекс Артекс екологично чист


Латекс Фунгитекс антибактериален


Латекс Артакрил фасаден за външно


Грунд Примекс за стени преди латекс


Гръцкият цветен латекс Хротекс придава голяма доза стил и настроение на всеки интериор и екстериор. Външните Фасадни бои и латекси са устойчиви на агресивни атмосферни влияния – висока влажност, ниски / високи температури, силно устойчив на солен въздух.  Вътрешният латекс е на водна основа и е екологично чист и безвреден за здравето. Подходящ е за всякакви стаи включително и за спалня. Предлагаме специална серия интериорен латекс Артекс ЕКО, който се препоръчва за детски стаи, за жилища с малки деца и майки в бременност. Водният състав в боята по никакъв начин обаче не влияе на качеството и здравината. След пълно изсъхване на латекса той образува еластичен сатенен филм, който прави латекса миещ се и устойчив на надраскване.

Благодарение на този сатенен филм на пипане латекса наподобява усещането за допир на кожа и именно този най-горен устойчив слой на латекс Хротекс допринася за издръжливостта му на влажен и солен климат какъвто е в Гърция. Този най-горен финален здрав филм или покритие се дължи на специалните смоли и лепила на водна основа в латекса.

Богато разнообразие за всяка нужда


Профил Груп предлага пълната гама продукти на гръцката марка. В търговската си мрежа разполагаме със собствени системи за оцветяване на латекс на момента. Цветните бои и латекси се тонират машинно за изключителна точност на цвета и минимизиране на грешките посредством тонираща система на Chrotex.

Ние можем да оцветил латекс, фасадна боя или висококачествена боя с гланц или матова във всички цветове по РАЛ.

Боите осигуряват отлична матова повърхност с цветове устойчиви на изсветляване. Високата й покривна способност, комбинирана с конкурентна цена правят ХРОТЕКС идеално решение за дома, офиса, ресторанта и други.

Предимства на Хротекс


 • Наложен на пазара продукт и разпознаваема марка

 • Богато разнообразие на интериорни и екстериорни решения

 • Голяма покривност на латекса

 • Приятна сатинирана повърхност след изсъхване

 • Латекса не си променя цвета

 • Палитра от над 25 000 цвята

 • Конкурентна цена

 • Латекса е безвреден за здравето – не съдържа метали, подходящ е за малки деца и детски стаи

 • Устойчив е на агресивни климатични въздействия в това число солен въздух

 • 100 % миещ се след пълно изсъхване без да остават следи

 • Латекси хротекс се тонират на момента на поръчката

 • Специален антибактериален гръцки латекс подходящ за бани

 • Издържа на директно обливане с вода

Цени на латекси и бои


Цената се определя в зависимост от това какъв е цвета. Във всеки цвят се влага различно количество и различен по цвят пигмент /оцветител/.  Има цветове получаващи се от само няколко капки до такива с до няколко ml. На практика количеството пигмент в общи линии определя крайната цена. Факт е, че цените на латекс хротекс са сравнително ниски за високият клас бои в който се намира и конкурира доста добре останалите – Sikkens, Oikos, Benjamin Moore. Потвърждение за атрактивните цени и високото качество са множеството спечелени постоянни клиенти на Профил Груп.

Изберете цвят и ние ще дадем цена на момента.

Материали и бои 12

Примерни идеи за цветови комбинации


По-долу Ви показваме някои примерни цветови комбинации на цветен латекс Хротекс. В показаните цветове е възможно да бъде оцветен латекс за вътрешно, латекс за външно (фасаден), емайл лакови бои на водна основа и на алкидна основа. Това е малка част от възможностите ни за оцветяване на различни цветове латекси. По-детайлни каталози и можете да разгледате на място в нашите магазини или на:  www.latex.bg   /  www.chrotex.gr