Уважаеми клиенти, бихме искали да изкажем нашата съпричастност към проблема, който връхлетя света и нас. Подкрепяме всички действия на държавата и голям поклон пред медиците борещи се с увладяване на епидемията.

Уведомяваме Ви , че към 17.03.2020 г. в Профил Груп са предприети най-строги мерки за предотвратяване на разпространение на вируса. В шоурумите не се допуска повече от едно лице, както и ако то не е оборудвано с предпазна маска. Всички клиенти без предпазни маски ще обслужваме само дистанционно през сайта, телефон, мейл, плащане по банка. В производствената база на профил груп не се допускат лица без предпазни маски, като не се позволява сваляне на маската , ако дистанцията между лицата е по-малка от 2 метра. Всички помещения в офиси и производство се дезинфекцират по няколко пъти дневно. Към днешна дата извършваме монтажни дейности , но само спрямо указание на властите за санитарна безопасност. Шоурумите са с намалено работно време до 17:00 часа.

Умоляваме всеки клиент да прояви здрав разум и да бъде съпричастен с мерките , които предприемаме. Моля всеки клиент да положи максимални усилия за дистанционна комуникация със служителите на Профил Груп.

Запазваме си правото да откажем обслужване на клиент ако нарушава изискванията ни за санитарна безопасност.

За въпроси използвайте контактите в раздел контакти или на мейл:  office@profil-bg.com 

С уважение : Емил Пашов (управител)

ВАЖНО : запазваме си правото да преустановим дейност по всяко време без да уведомяваме за това , като всички срокове не са предмет на възражение при обстоятелствата на форсмажор и бедствия. Сроковете ще бъдат удължени с толкова , колкото е необходимо за преодоляването на форсмажора, в случая COVID-19. Профил груп Не дължи никакви неустойки за забава , както и няма ангажимент по връщане на вече платена сума. Клиенти , които отложат планирани монтажи няма да дължат неустойка и магазинаж за продуктите си , но трябва да направят доплащане по поръчките си.

заедно сме по-силни