Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Тези щори са на сравнително ниски цени без това да пречи на качеството. Профил Груп предлага голямо разнообразие от цветове и модели.  Лесната употреба и поддръжка и дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Този продукт е изключително подходящ и устойчив за гаражи, беседки, летни кухни и мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали. Изработват се от ламели с 2 ширини 16 или 25 мм. Покритието  не избелява и не старее.

Този модел вътрешни щори могат да се изработят с неправилна по форма размер – кръг, свод, трапец.

С тези интериорни щори можете лесно да регулирате притока на светлина, а в затворено положение затъмняват напълно.

Профил Груп предлага многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите. Този модел хоризонтални алуминиеви щори се монтира от вътрешната страна на прозореца. Подходящи са също и за жилищни, офис, търговски, промишлени и административни сгради.

Материалите , от които се изработват са от висок клас в това число Механизмите са на Hunter Douglas – Холандия със специална ролка за по-лесно водене, а ламелите са елуксиран алуминий с произход Гърция.

Профил Груп предлага много богат набор на различни ламели и цветове – флоатни, перфорирани, богата гама на цветове в ДЪРВЕСЕН декор, лакирани с висок гланц, матирани, ефект ДРАСКАН алуминий, металик.

Изработваме щорите с два начина на захват и визия – стандарт и макси, като модел макси е по-шикозен с покрита релса с кутия и водачи, което придава по-завършен вид и допринася допълнително за спирането на проникване на светлина.

Видове Изпълнение на ламелите – blackout и стандарт. Ламелите са окачени с текстилен шнур на така наречената „стълба“. В стандартният вариант на изпълнение, при затворено положение отворите през които минава „стълбата“ са видими (стандартно изпълнение), а в blackout варианта остават скрити. На практика при blackout модела почти няма място, от което да проникне светлина.

Видове водене на щорите – при стандартното изпълнение за всички модели посредством щека ламелите се отварят и затварят и посредством текстилен шнур се вдигат и спускат. При луксозното изпълнение МАКСИ ЛУКС отваряне, затваряне, вдигане и спускане се извършва посредством верижка.

Запитване за оферта